Jste zde

10 tipů na anti-age účesy

Nemůžeme sice vrátit zpátky čas, ale díky správné péči a střihu můžeme opět získat krásné a vitální vlasy. Prvním krokem je volba správných přípravků. Nová řada ALCINA Age Vital je zacílena na problémy, které souvisí se stárnutím vlasů. Její účinky ocení zejména ženy nad 40 let s barvenými vlasy. Dalším krokem je pak volba správného omlazujícího střihu, který zkonzultujete se svým kadeřníkem. Přinášíme vám pár tipů, jaký by takový účes měl být…

 

  1. Vyberte si střih odpovídající současným módním trendům. Staromódní dělá starým…
  1. Malý trik s velkým efektem: ofina rychle zakryje vrásky na čele, sestříhané vlasy zase zjemní vrásky kolem očí.
  1. S přibývajícím věkem vlasy bohužel ztrácí na kvalitě a objemu, a proto doporučujeme spíše krátké střihy místo dlouhých a rozpuštěných vlasů. Výběr vhodného střihu ale vždy závisí na konkrétní osobnosti.
  1. Krátké nebo dlouhé – mikádo vždy omlazuje. Pokud je navíc sestříhané, budou vlasy působit živějším dojmem.
  1. Vzdejte se příliš dokonalého stylingu – „betonový styling“ už má doslouženo. Příliš mnoho laku na vlasy a příliš mnoho objemu působí staromódně. To samé platí pro přísné střihy a ostré kontrasty. Jednoduché střihy s jemnými barvami a přirozeně splývajícími nebo volně vyčesanými vlasy omlazují.
  1. Velmi důležitou roli hraje výběr barvy. Dříve oblíbená barva může na šedivých vlasech vypadat příliš tmavě a váš obličej tak bude působit bledě. Přizpůsobte barvu vlasů aktuálnímu odstínu pleti. Kadeřník vždy zanalyzuje aktuální barvu pleti, barvu očí a přirozenou barvu vlasů.
  1. Máte přirozeně vlnité vlasy? Zůstaňte jim věrní a nežehlete je. Přirozeně kudrnatí totiž působí s vyžehlenými vlasy starší.
  1. Světlé barvy nebo zesvětlené melíry omlazují zvláště v případě přirozeně prošedivělých vlasů. Tmavá barva na vlasech působí přísně a zdůrazňuje vrásky v obličeji.
  1. Pokud máte velmi jemné vlasy, krátký střih pixie může být to pravé. A nebojte se trochu odvážnějšího stylingu.
  1. „Granny Hair“  – tedy šedostříbrné vlasy jsou žhavým trendem. Aby byly vlasy ještě krásnější, vyzkoušejte stříbrný Color šampon ALCINA, který vlasům dodá pigmenty.

Anti-age vlasová péče ALCINA

Nová řada ALCINA AgeVital obsahuje šampon, balzám
a energetické sérum s vital-kofeinovým komplexem.  Je zacílena na problémy, které souvisí se stárnutím vlasů. Vysoce kvalitní receptura přípravků je navržena pro ženy nad 40 let s barvenými vlasy. Navrací vlasům jejich přirozený lesk, vitalitu a hebkost. Současně zklidňuje
a regeneruje vlasovou pokožku a povzbuzuje růst vlasů.