Jste zde

7 důvodů, proč používat suchý šampon

Suchý šampon známe všichni jako záchranáře pro chvíle, kdy potřebujeme rychle navrátit svému účesu svěžest a zbavit se mastných kořínků. Jenže tento produkt nabízí výhod mnohem více a jedná se o skutečně multitalentovaného pomocníka. Proč se vyplatí mít Suchý šampon ALCINA v koupelně či v kabelce?

1. Osvěžuje vlasy

Hlavní výhodou suchého šamponu je, že vlasy během několika vteřin zbaví mastnoty a ihned tak vypadají jako čerstvě umyté. Rychle se vstřebává a vy tak můžete během několika vteřin vyrazit ven s dokonalým účesem.

2. Dodává výživu

Suchý šampon dodává vlasům novou svěžest bez toho, aby je zatěžoval. Navíc o ně pečuje a pomocí slunečnicového oleje se stará i o vlasovou pokožku.

3. Usnadní styling

Díky suchému šamponu bude vytvoření vysněného účesu daleko snadnější. Vlasům totiž dodává strukturu a zajistí, že styling bude delší dobu držet.

Víte, že...

Suchý šampon ALCINA obsahuje rýžový škrob a tapioku, které se starají o odmaštění vlasových kořínků.

4. Zajišťuje objem

Se snadnějším stylingem souvisí i další benefit suchého šamponu, kterým je dodání objemu. Šampon je lehký a příjemný a vlasy díky němu získají krásnou plnost.

5. Šetří čas

Obzvlášť majitelky dlouhých vlasů vědí, že mytí vlasů není zrovna záležitostí několika vteřin. Po šamponování a vymývání navíc následuje vysoušení, které trvá další minuty, jež nám leckdy chybí. Suchý šampon oproti tomu zvládne vlasy osvěžit během několika málo vteřin, a navíc jej můžete použít naprosto kdekoliv.

6. Provoní vlasy

Máte pocit, že vám vůně běžného šamponu ve vlasech nevydrží? Suchý šampon ALCINA dodá vlasům vůni, která se nebude přebíjet s vaším parfémem, ale bude jemná a příjemná.

7. Nezatěžuje vlasy

Obzvlášť dlouhým vlasům časté mytí nesvědčí a délky a konečky zbytečně zatěžuje. Suchý šampon tak představuje skvělé řešení, jak zářit s perfektním účesem, a přitom vlasy šetřit.

Přečtěte si také:

Trendy účesy roku 2020