Jste zde

7 tipů na (nejen) letní produkty

S létem běžně obměňujeme svůj šatník i botník, a to stejné bychom měli dělat i s produkty v koupelně. V horkém počasí mají vlasy i pleť jiné potřeby a vhodná péče jim pomůže zvládnou vysoké teploty, sluneční paprsky i časté koupání daleko snadněji. S jakými produkty ALCINA projdete létem v plné kráse?

Malinový polibek

Vysušené rty nejsou jen nepříjemnou zimní záležitostí, vlivem tepla i dalších faktorů se s nimi potýkáme i v létě. Zvlášť, pokud si chceme v tomto období užívat nošení rtěnek, nesmíme tuto oblast opomíjet. Aby byly rty vždy v kondici, dopřejte jim jednou za čas peeling. Lip Scrub ALCINA si vás získá příjemnou vůní malin a jemnými cukrovými částečkami, které rty zbaví odumřelých buněk, rozzáří je a krásně zjemní.

Šťavnaté rty

Léto a lehké líčení jdou zkrátka k sobě. Pokud si v teplém období také rádi užíváte jen nenápadný make-up, bude vám skvělým parťákem Lip Shaker. Rty natónuje do velmi jemných odstínů jahody či ostružiny, dodá decentní lesk a zároveň o ně pomocí obsažených olejů pečuje.

Hyaluronová vzpruha

Kdykoliv budete mít pocit, že vaše pleť doslova volá po hydrataci, udělejte jí radost maskou. Textilní Hyaluron 2.0 Boost Up masku stačí rozložit na obličej a užít si 10 minut příjemné relaxace, kdy se do vaší pleti bude vstřebávat roztok s kyselinou hyaluronovou, koenzymem Q10, vitaminem E a jojobovým a makadamiovým olejem. Hodit se bude také před každou důležitou událostí nebo na cesty.

Pozor na slunce

Nechat sluneční paprsky šimrat naši pleť je příjemné a v létě jim to dovolujeme často. Jenže aby slunce nenapáchalo víc škody než užitku, nesmíme zapomínat na ochranu. A to nejlépe každý den, nejen na dovolené či při návštěvě koupaliště. UV Sérum N°1 s faktorem 25 poskytuje pleti ochranu před pigmentovými skvrnami a vráskami a zásobuje pleť energií. Díky jeho lehké textuře si jej zamilujete nejen pro letní dny.

Oáza pro suché vlasy

Nechávat si vlasy volně proschnout na slunci nebo v letním vánku sice zní hezky, ale ne vždy je to možné. A tak jsou i v létě fén a žehlička v kurzu. Protože jsou v tomto období vlasy ještě více namáhány než jindy, zaslouží si pořádnou dávku péče. Hyaluron 2.0 sprej je podpoří dávkou hydratace, zajistí lesk a zároveň ochrání před vysokými teplotami.

Jako od moře

Stýská se vám po krásných a volných vlnách ve vlasech, jaké dovede vykouzlit moře? Vezměte do ruky Ultralehký sprej s mořskou solí, který vykouzlí plážové vlny i spoustu dalších ležérních účesů ideálních k vodě, na procházku i večerní posezení.  

V barvách duhy

Barvy patří k dalším symbolům léta a chceme je vidět všude, i ve vlasech! Abyste si mohli dopřát trochu výstřednosti a zároveň se mohli kdykoliv vrátit ke své běžné barvě vlasů, jsou tu Pastell Sprays v rozmanitých barvách. Stačí je nastříkat na světlé, odbarvené nebo šedivé vlasy a vyrazit do víru letní zábavy!