Jste zde

8 beauty trendů, které budou vévodit roku 2020

Letošní předpověď trendů v oblasti krásy potěší všechny, kdo mají rádi jednoduchost. Ta se totiž stává hlavním tématem roku 2020 a většina přicházejících hitů se točí okolo ní. Ale i na vás, kteří rádi vynikáte a chcete být vidět, svět krásy myslel. Podívejte se na ochutnávku největších beauty trendů nového roku!

1. Barevné linky

Černá a hnědá jsou sice klasika, ale rok 2020 se ponese v duchu barev. Na módních přehlídkách tak byly k vidění oční linky v neonových zelených a žlutých tónech, v sytě modrých, růžových nebo třeba oranžových odstínech.

2. Hnědé ombré rty

Devadesátková inspirace bude ve vzduchu cítit celý rok 2020 a neodmyslitelně k ní patří i rty zbarvené do hnědých tónů. A to nejlépe v ombré efektu, kdy se prolínají tmavší a světlejší odstíny. Nezapomeňte přidat nude konturovací tužku a lesk na rty.

3. Monochromatický vzhled

Pokud neradi experimentujete, máme dobré zprávy. Letos si klidně vystačíte s jedinou barvou, kterou můžete použít jako oční stíny, rtěnku i tvářenku. Monochromatický vzhled je stále hitem a díky jeho jednoduchosti není těžké si jej oblíbit.

4. Růžové tváře

Přirozený look letos hraje prim, a tak na chvíli odložte bronzery a tvářenky s broskvovým nádechem a přidejte na tváře dávku růžové. A nejen na tváře, ale třeba i pod obočí či ke spánkům.

5. Obočí během chvilky

Pokud své obočí nesvěřujete do rukou odborníků, kteří jej zdokonalují barvením či microbladingem, nezoufejte. Letos si svou chvíli slávy budou užívat produkty, s nimiž si podobné efekty vytvoříte sami doma a za pár minut.

6. Barevné řasenky

Podle beauty expertů byste měli v letošním roce dopřát svým černým řasenkám (alespoň na pár dní) volno a vyzkoušet výraznější varianty. Oživíte svůj pohled růžovým, modrým nebo třeba zeleným vějířkem řas?

7. Kamínky

Tento trend sice nejspíš nenajde využití pro běžné denní nošení, ale v období festivalů na něj určitě dojde. Kamínky ve všemožných, ale převážně ve zlatých a stříbrných odstínech se lepí různě po obličeji. Obzvlášť skvěle vypadají v okolí očí, ať už u vnitřních či vnějších koutků, nebo okolo obočí.

8. Klasická červená

Je těžké říct, zda se jedná o nový trend, když rudé rty vlastně nikdy z módy skutečně nevyšly, ale je to tak. I v roce 2020 si můžete do sytosti užívat svůdnosti a ikoničnosti červených rtěnek.