Jste zde

ALCINA představuje trendy účesy roku 2022 v kolekci Vielfalt

Rozmanitost, německy Vielfalt, je hlavním heslem nové kolekce ALCINA, v níž značka představuje trendy účesy aktuální sezóny. Cílem je inspirovat kadeřníky i zákazníky k objevení nových technik barvení, které vypadají skvěle a zároveň vynikají jednoduchostí. Střih a barva vlasů jsou zde v dokonalé shodě, techniky jsou nekomplikované, ale efektní a korespondují s kadeřnickými salony dnešní doby. Základem se staly barevné přechody jako balayage či babylights. 

Šest modelek, dvanáct looků

Kolekce Vielfalt na šesti různých modelkách ukazuje, jaké trendy aktuálně hýbou světem módy a krásy. Každá z modelek představuje hned dva rozdílné looky, čímž je poukazováno na rozmanité možnosti stylingu. Důraz je však kladen i na zachování individuálnosti každé z nich a podtržení její osobnosti. 

Curls & Waves

Look 1: Danielino charisma skvěle podtrhují latino vlny

Kudrnatá hříva je obecně znakem temperamentu, nonšalance a neformálnosti. Čím menší jsou kudrlinky, tím živěji a uvolněněji výsledek působí. Drzé vlny, jaké má Daniela, jsou toho nejlepším příkladem. Kudrnatá ofina krásně padá do obličeje a dodává mu jemnou konturu. Kulatá gradace střihu pak vytváří skvělou strukturu vln. 

Look 2: Decentní vlny dodávají Daniele sportovně elegantní vzhled

Tento look představuje sebevědomý postoj, zároveň také podtrhuje ženskou eleganci. Hodí se na každý den, ale vynikne i při speciálních příležitostech – díky mnoha možnostem stylingu bude mít vždy ultramoderní šmrnc. Ofina sčesaná na bok s jemným zvlněním směrem ven zvýrazňuje Danieliny obličejové rysy.

Pixie Icy Blond

Look 1: Střih pixie podtrhuje Ninin androgynní výraz

Střih pixie působí velmi ženským dojmem a svou nositelku promění v jemnou bytost. Vedle toho se jedná o aktuální trend. Cílem je, aby byl účes maximálně variabilní

Look 2: Ninin sebevědomý a chladný pohled dodává tomuto looku velkou dávku elegance

Oblast ofiny je střižená měkce, díky čemuž je možné vyhrát si s výsledným stylingem. V tomto případě je část vlasů vyčesaná nahoru a krásně tak zvýrazňuje modelčiny obličejové rysy. 

Long Bob

Look 1: Mikádo je skutečným evergreenem a nesmí v kolekci chybět – může vypadat pokaždé jinak a vždy se dokonale přizpůsobí své nositelce

Díky zvolenému střihu vlasy působí hladce a měkce. Konečky vlasů nekončí na ramenou, ale jemně je “obtékají”. Přední část stylově rámuje modelčin obličej a dodává mu krásné kontury. Účes vyniká objemem a lehce konkávní, ale velmi kompaktní linií. 

Look 2: Účes s ležérními vlnami sčesanými na bok dodává Rachelinu dlouhému mikádu šmrnc a sebevědomý vzhled

Moderní styl s Chunky Highlights propůjčuje své nositelce ležérní a velmi atraktivní look. V nenucených vlnách krásně vyniknou barevné akcenty.  

Modern Mullet

Look 1: Nekonvenční mullet propůjčuje Camille provokativní vzhled, který okamžitě upoutá pozornost

Všechno, jen ne nudný: tento retro střih z osmdesátých let zažívá další comeback v nové podobě. Je ideální volbou pro sebevědomé lidi, kteří mají prst na tepu doby a chtějí se odlišit od mainstreamu. 

Look 2: Ať už v sebevědomé variantě spolu s každodenním outfitem složeným z džínů a trička, nebo v kombinaci s business kostýmem či večerními šaty – mullet v této podobě vypadá vždy elegantně

I přes extravagantní střih se moderní mullet vyznačuje svou všestranností a nabízí prostor pro různé styly a variace. Po vyžehlení dokáže působit noblesně a zároveň originálně. 

Long Blond

Look 1: Teplý blond odstín a styling “Big Hair” vytváří nevšední vzhled

Big Hair – don’t care! To je styl, který je v kurzu a dodává své nositelce dávku svůdné elegance. Sebevědomý vzhled s velkým objemem u kořínků a hladkými konečky vytváří skutečně speciální dojem. 

Look 2: Adrianniny dlouhé vlny představují moderní styl pro každou příležitost

Měkké vlny rámují Adriannin obličej a podporují její sportovně elegantní styl. Tmavší kořínky a prosvětlené konečky vykouzlily přirozený letní blond odstín.

Long Brown

Look 1: Provokativní, cool a ležérní – tento look se nese ve stylu samotné modelky Nouk

Tmavě hnědá v kombinaci s Chunky Highlights v měděné barvě a objemnými vlnami vytváří velmi působivý styl. Jasně definovaná ofina jej ještě více podtrhuje. 

Look 2: Barevné akcenty dodávají účesu “něco speciálního” 

Tento look má nádech hippie stylu a díky tomu vypadá úžasně nekomplikovaně. Mírně rozcuchané vlnité vlasy působí autenticky a vykouzlí “summer feeling” v každém ročním období.