Jste zde

#ALCINA Style: sedm novinek pro nekonečné možnosti stylingu

Chceme být neustále #selfieready. K tomu potřebujeme perfektní účes, který ale musí být různorodý – jednou uhlazený, jindy nedbalý, ale vždy trendy. Nekonečné možnosti kreací nabízí nová kolekce #ALCINA Style se sedmi přípravky, které umožňují vytvoření široké škály účesů. Řada vznikla ve spolupráci s předními influencery, protože jsou to právě oni, kdo se stal v posledních letech zdrojem inspirace nejen pro svět módy, ale i vlasový styling. Nechte se inspirovat i vy a oslňte každý den jiným lookem!

#Strukturovací styling-sprej

Dnes uhlazený look, zítra lví hříva, pozítří nedbale elegantní účes – přesně takovouto hru s kreacemi nabízí Strukturovací styling-sprej, který vlasům dodává zpevnění a strukturu. Zároveň v nich stále zachovává pohyb a přirozenost. Použít jej můžete do mokrých i suchých vlasů, třeba ráno pro oživení účesu. 

#Nepěnivá fénovací emulze

Nevyhovuje vám klasické pěnové tužidlo? Pak si v nové kolekci můžete zamilovat tento objemový zázrak v podobě emulze. Vytváří velmi přirozený vzhled a každý účes s ním získá lesk, objem a dlouhou výdrž. Bát se nemusíte ani lepení vlasů nebo jejich nadměrného zatížení, vlasy naopak po použití zůstávají hebké a příjemné na dotek.

#Fénovací sprej pro hladké vlny

Poletující vlasy nás při vytváření účesu téměř nikdy netěší a u vln to platí dvojnásob. Fénovací sprej pro hladké vlny s anti-frizz faktorem tyto neposlušné vlasy krotí a zároveň vyhlazuje jejich strukturu a dodává lesk i lehkou fixaci. Vytvoření hladkých vln je tak nyní hračka! Tento styling ve vlasech navíc ani nepocítíte – vlasy budou stále příjemně lehké a hladké.

#Ochranný sprej před teplem

Patří fénování, žehlení či kulmování do vaší každodenní rutiny? Pak nezapomeňte své vlasy před škodlivým působením tepla chránit. Tento sprej vlasům poskytuje ochranu až do 230 °C a zabraňuje jejich nadměrnému poškození, křehkosti a lámavosti. Svým složením je zároveň nijak nezatěžuje a díky jemnému rozprašovači vlasy nenamáčí a rychle v nich zasychá. Po použití se můžete těšit i na výrazný lesk a pocit lehkosti a síly.

#Ultralehký sprej s mořskou solí

Ležérní, přirozené účesy a plážové vlny jsou trendy neustále. Pokud jste si tento nenucený, avšak velmi efektní styling také oblíbili, můžete jej dovést k dokonalosti se solným sprejem. Ten vytváří pevnou strukturu a poradí si i s jemnými vlasy. Ideální je pro střední délky vlasů a mikáda.

#Neviditelná styling-pasta - středně silná

Ať už máte jemné, silné, rovné či kudrnaté vlasy, tato neviditelná a nezatěžující stylingová pasta jim dodá moderní vzhled a přirozené zpevnění. Nemusíte se obávat, že by váš účes slepila nebo mastila, ve vlasech je lehká a příjemná. Ocení ji především muži a ženy s krátkými vlasy, ale použít se dá i u dlouhých vlasů ke zpevnění některých částí účesu.

#Tuhá styling-pasta - velmi silná

Jestliže váš účes vyžaduje silné a dlouhodobé zpevnění, sáhněte po tuhé stylingové pastě. Umožňuje nadzvednutí, modelaci či stočení i extrémně krátkých vlasů a dodává těmto účesům nezbytnou fixaci. Oblíbíte si ji i proto, že vytvořený účes můžete kdykoliv během dne přečesat a upravit podle svých představ.

Přečtěte si také:

Jeden účes, dvě varianty stylingu