Jste zde

Balzám na vlasy slaví 40 let na trhu! Proč je stále tak oblíbený?

Kosmetický svět jde neustále kupředu a novinky se v něm objevují dennodenně. Pak jsou tu ale přípravky, které mají své místo v koupelnách i salonech už desítky let a jejich popularita neklesá. Takovým produktem je i ALCINA Balzám na vlasy, jenž je na trhu už od roku 1981 a v nezměněné receptuře se stará o krásu vlasů už 40 let. Čím si všechny své fanoušky získal a jaké byly jeho začátky?

Zpátky do minulosti: jak se Balzám na vlasy zrodil?

Vraťme se zpět do roku 1981. Pokud bychom v té době navštívili kadeřnický salon, nemohli bychom si nevšimnout největšího tehdejšího trendu – trvalé ondulace. Ta zažívala v té době největší rozkvět a žádná jiná služba neovlivňovala práci v salonech výrazněji. I laboratoře vlasové kosmetiky se žádnému jinému tématu nevěnovaly více, avšak ve světle této techniky začaly přicházet i nové požadavky, a to především v oblasti péče a závěrečného ošetření vlasů po ondulaci. A tak přišla ALCINA s myšlenkou balzámu s rychlým účinkem, který vlas vyhladí, zajistí snadné rozčesávání a také odolnost a lesk. Dokonalosti tento nápad dosáhl vytvořením Balzámu na vlasy, který je tu dodnes. 

Stále skvělý Balzám na vlasy

I když je trvalá ondulace dnes spíš už okrajovým tématem, Balzám na vlasy je stále nepostradatelným pomocníkem jak v salonech po chemických úpravách vlasů, tak i v domácí péči. Co na něm všichni oceňují? Jeho popularita vychází z pestré šíře benefitů, které vlasům přináší. Stará se o vyhlazení jejich povrchu a dodává oslnivý lesk. V jeho složení najdeme ovocné kyseliny a pšeničné lipidy, které posilují strukturu vlasů a vylepšují jejich odolnost. Snadno jej do vlasů vmasírujete a můžete jej ihned zase opláchnout, doba působení zde není potřeba. Balzám vlasy nijak nezatěžuje a po nanesení zůstává hebká, zdravá a snadno rozčesatelná hříva. Nyní přichází Balzám také v novém designu. 

Související produkty