Jste zde

Be Authentic: Nechte vyniknout přirozenou krásu s novou kolekcí ALCINA

Svět líčení se už po nějakou dobu drží hesla, že méně je více. Velkým trendem je tak přirozenost a “no make up” vzhled, který velí nalíčit se tak, aby to bylo co nejméně patrné. Díky tomu můžete nechat vyniknout vaše vlastní já, ale přitom šikovně skrýt všechny nedokonalosti pleti. Tohoto svěžího a autentického looku lze snadno dosáhnout s novou kolekcí ALCINA Be Authentic, v níž najdete vzdušné a lehké produkty, které snadno přilnou k pleti a vydrží na ní dlouhé hodiny. Co všechno kolekce zahrnuje?

Authentic Skin Foundation

Nový make-up Authentic Skin Foundation mluví svým názvem za vše. Oslní vás svou lehkou a krémovou konzistencí, pomocí níž přilne k pleti jako druhá kůže a vy jej tak při nošení téměř neucítíte. Přestože vytváří velmi přirozený matný finiš, vyniká vysokým krytím a bez problémů si tak poradí se všemi nedokonalostmi pleti. Ve složení make-upu najdeme také vitamin E a extrakt z granátového jablka, které mají na starost ochranu pokožky před předčasným stárnutím i negativním vlivem volných radikálů. Vyberte si jeden ze tří odstínů Authentic Skin Foundation a užijte si bezchybný vzhled pleti po celý den. 

Authentic Concealer

Pupínky, nerovnosti pleti, tmavé kruhy pod očima či jemné linie a vrásky, to vše mohou být překážky při snaze o vytvoření perfektního looku. Se všemi si však poradí korektor Authentic Concealer, který kromě zamaskování nedokonalostí zvládne osvěžit a rozzářit oční okolí. Flock aplikátor se postará o velmi přesné a snadné nanášení a lehká textura zase zajistí komfortní pocit při nošení. Vybrat si můžete ze dvou odstínů – light a medium.

Wake-up Primer

Jak zajistit, aby vám líčení vydrželo co nejdéle? Podpořit výdrž make-upu i korektoru můžete pomocí podkladové báze. Wake-up Primer vyniká transparentní gelovou texturou s vysokým obsahem vody a pokožku tak osvěží a zanechá ji příjemně hebkou a pěstěnou. Zároveň pleť opticky zjemní, vyplní póry a jemné vrásky a vytvoří tak perfektní základ pro každé líčení. Sedí všem typům pleti.