Jste zde

Beauty express pro vaši pleť

Dopřejte si i doma exkluzivní salonní péči cílenou přímo pro vaši pleť s limitovanou edicí intenzivních ampulek ALCINA. Pleť potřebuje mimořádnou péči, abychom v ní probudili energii a život. Ideální volbou jsou ampulkové kúry s koncentrovaným obsahem vitaminů a olejů, které dokážou divy. Výsledky jsou okamžitě viditelné a už po týdenní kúře je a pleť je jako znovuzrozená.

 

Individuální & intenzivní péče

Ručičku biologických hodin zpátky nevrátíme, s ampulkovou péčí ALCINA vás však čekají čtyři opravdové zázraky v pleťové péči. Je to díky obsahu kvalitních látek, které pleť optimálně podpoří tak, aby vypadala pěstěně a vitálně.

Každá ampulka obsahuje individuální kombinaci účinných pěsticích látek, které jsou přizpůsobeny různým potřebám pleti. Tyto malé „posilovače péče“ se liší od klasických krémů tak, že se používají před denní či noční péčí. Použití ampulek je velmi jednoduché. V dlaních rozetřete 3 – 5 dávek a potom postupně vklepejte do jemně vyčištěné pokožky obličeje až k dekoltu. Poté aplikujte vaši běžnou péči – krém nebo sérum.

Čtyři ampulky pro intenzivní péči

Anti Age ampulka

Trápí vás drobné vrásky a linky okolo očí? Právě pro vás je ideální Anti Age ampulka s pentapeptidy, panthenolem a řepkovým olejem, která efektivně vyhlazuje oční okolí a redukuje vrásky. Hodí se především pro ochablou a náročnou pokožku. Výsledkem je pružná a mladě vypadající pleť.

Anti Dry ampulka

Pokud máte suchou pleť, oceníte účinky Anti Dry ampulky. Obsahuje vzácné oleje (např. avokádový či z broskvových jader), které zjemňují suchou a drsnou pokožku a zmírňují suché vrásky. Pleť je ihned hedvábně hebká a vláčná.

Profi tip pro krásu od odbornice Silke Maier-Arndt

Použijte ampulku hned po peelingu a poté naneste některou z pleťových masek. K ampulkám Anti Age a Anti dry se hodí maska Červený zázrak. K Liftingové a Energy Ampulce zase vyzkoušejte Pětiminutovou masku.

Naordinujte si intenzivní kúru a aplikujte ampulku ráno i večer po dobu čtyř týdnů. Používáním ampulky vhodné pro individuální potřeby vaší pleti dosáhnete viditelného a rychlého zlepšení stavu pleti.

Energy ampulka

Chcete dodat unavené a bledé pleti velké množství energie? A získat svěží a projasněný vzhled? Vyzkoušejte Energy ampulku s koenzymem Q10 a vitamíny, která pleť chrání před předčasným stárnutím a zlepšuje její obranyschopnost. Výsledkem ampulkové kúry bude růžová a svěže vypadající pleť, díky které se ihned budete cítit krásnější.

Lifting ampulka

Máte před důležitou schůzkou či společenskou akcí a potřebujete dosáhnout okamžitě viditelného a omlazujícího efektu? Vyzkoušejte  Liftingovou ampulku, která minimalizuje póry a vrásky. Díky obsaženým přírodním látkám jako je jírovec maďal a aloe vera je ampule vhodná i po těžkých pracovních dnech a její zkrášlující účinky ocení i maminky na mateřské. Pleť je viditelně vitálnější, svěžejší a působí vyhlazeně.

Náš tip pro dlouhé večírky

Naneste Liftingovou ampulku pod tekutý make-up, aby vám vydržel ve skvělé kondici až do rána.