Jste zde

Červená je zpátky!

Rudá rtěnka patří k must-have kouskům každé dámské kabelky. A aktuální přehlídky nejslavnějších módních značek dokazují, že červené rty jsou trendy i letos. Tato barva je elegantní, univerzální a svůdná, a pokud najdete ten správný odstín, bude slušet i vám. Rudé rty vás pak budou moci provázet všude – na slavnostních akcích, do práce, ale spolu s ležérním outfitem i při každodenních příležitostech.

Jak červenou rtěnku nosit?

Aby rtěnka spolehlivě držela na svém místě, použijte nejprve konturovací tužku. K tmavším tónům bude nejlépe sedět Precise Lip Liner v odstínu intense. Začněte od středu rtů a veďte linku směrem ke koutkům. Konturovací tužkou můžete rty také vyplnit úplně celé. Až se bude rtěnka postupně ztrácet, nebudou tak na rtech vznikat nevzhledné fleky, ale barva bude díky konturovací tužce stále působit jednolitě. Krásně ji doladí rtěnky Intense Lipstick v odstínu henna nebo Shiny Lipstick v tónu scarlet.

Pečlivá aplikace

Jakkoliv se jedná o nádhernou barvu, bude vypadat skvěle pouze tehdy, pokud bude precizně nanesená. Drobné chyby snadno odstraníte s pomocí vatového tamponu. Použít se dá také korektor, který navíc krásně definuje okraj rtů. Pokud jste rtěnky nanesly příliš mnoho, vložte mezi rty papírový ubrousek a stiskněte je k sobě. 

Jemné líčení

Červené rty budou okouzlujícím prvkem každého líčení. Oči by proto měly být zvýrazněny jen jemně. Skvělého výsledku dosáhnete například se stíny Miracle Eye Shadow v odstínu nude a bronze nebo s Creamy Eye Shadow Stick v tónu taupe. Pokud chcete líčení dodat trochu dramatičnosti, můžete místo stínů nakreslit linky s Dip Eye Linerem v černé barvě.