Jste zde

Dopřejte vlasům dotek luxusu

Představte si krásně lesklé vlasy zářící životem a zdravím. A nyní si představte, že přesně takové můžete mít i vy. Zní to lákavě, že? S luxusní řadou ALCINA Nutri Shine, která obsahuje hodnotné oleje a oslní vaše smysly tajemnou orientální vůní, se tento sen stává skutečností, a to díky olejovému elixíru a také dvěma novinkám pro pěstěnou hřívu – šamponu a masce na vlasy. Proč je vaše vlasy budou milovat?

Oleje pro vydatnou péči

Základem řady Nutri Shine jsou vzácné oleje. Ty mají v péči o vlasy dlouholetou tradici a používaly se již ve starém Egyptě. Dokáží vlasy vyhladit a dodat jim krásný hedvábný lesk. Zároveň jsou lehké, takže vlasy nijak nezatěžují, a jsou vhodné pro všechny jejich typy. Řada Nutri Shine obsahuje arganový olej, který je ručně získáván ze semen arganových stromů rostoucích v jihozápadním Maroku. Jejich počet je však omezený a získávání velmi náročné. Z toho důvodu je arganový olej drahý a vzácný. Vyniká vysokým množstvím antioxidantů a také intenzivní vůní. Produkty dále obsahují olej z hroznových semínek, který chrání před působením volných radikálů způsobujících například předčasné stárnutí buněk. Zabraňuje poškození vlasů, pěstí je a zanechává hedvábně hladké.

Šampon pro nekonečně hebké vlasy

Péče o vlasy začíná kvalitním mytím. S tím vám pomůže nový ALCINA Nutri Shine šampon, který se díky obsaženým vzácným olejům postará o vyhlazení vlasů a zároveň má pěsticí efekt. Výsledkem jsou neuvěřitelně jemné a hebké vlasy, které se budou mnohem snadněji rozčesávat. Okouzlí vás také orientální vůně šamponu, s níž se během okamžiku přenesete do příběhů Tisíce a jedné noci.

Intenzivní péče s maskou

Pokud jsou vaše vlasy matné, slabé a zkrátka bez života, dopřejte jim skutečně vydatnou péči. Pořádnou vzpruhou pro ně bude ALCINA Nutri Shine maska na vlasy, která se postará o hladší, pružnější a lesklejší vlasy. Přestože bohatě pěstí, vlasy nijak nezatěžuje, usnadňuje jejich rozčesávání a je vhodná pro všechny jejich typy. Masku nanášejte do délek vlasů a do konečků a následně opláchněte. Čím déle ji necháte působit, tím bude pěsticí efekt výraznější!

Všestranný olejový elixír

První vlaštovkou řady Nutri Shine byl olejový elixír, který vyniká svými účinky i mnoha možnostmi využití. Postačí jedna až tři dávky z pumpičky a můžete začít kouzlit. Použít jej můžete jako intenzivní péči, kdy jej nanesete na vlasy asi 10 minut před jejich mytím. Stejně tak jej lze vmasírovat i do čerstvě umytých a ručníkem vysušených vlasů. Své využití najde i jako stylingová pomůcka, kdy zajistí snadnější rozčesávání i úpravu vlasů.