Jste zde

EYE 2020: Zaměřeno na oči

Líčení očí nebylo snad nikdy důležitější. Právě na tuto oblast se nyní soustředí veškerá pozornost a zaměřila se na ni proto i nová limitovaná kolekce ALCINA EYE 2020. Přichází s produkty, které dokáží váš pohled jemně a decentně podtrhnout, ale i dodat intenzivní zvýraznění ideální pro každou party. A přitom stačí jen pár základních pomocníků.

Perfektní oblouky s Brow Mascara

Bezchybný „eye look“ začíná krásně tvarovaným obočím. S novinkou Brow Mascara vám jeho vytvoření nezabere víc než pár vteřin. Kartáčkem řasenky stačí po obočí přejet a obsažená barva jej okamžitě vyplní, definuje a zároveň zafixuje.

Tip: Pokud toužíte po výraznějším efektu, můžete řasenku na obočí Brow Mascara zkombinovat s pudrem Perfect Eyebrow Powder.

Eyeshadow: zářivé a harmonické

Oční stíny Eyeshadow nabízejí vše, co od tohoto typu produktu očekáváte. Mají sametově hebkou texturu, která se příjemně nanáší, nepřehlédnutelný třpytivý finiš a vybrat si můžete ze čtyř krásných neutrálních tónů, jež se mezi sebou dají snadno kombinovat. Jednoduše je můžete vystínovat do požadovaného looku a vytvořit tak líčení přesně podle své nálady nebo třeba události, která vás čeká.

Tekuté stíny? Proč ne

Nebojte se vyzkoušet něco nového a užijte si extra příjemnou texturu tekutých očních stínů. Ty z kolekce EYE 2020 přinášejí dva krásné a jemné odstíny champagne a sparkling rose a získají si vás i svým oslnivým třpytem a dlouhou výdrží. Na očích rychle zasychají a stačí je nanést jen v tenké vrstvě. Kromě víčka můžete stíny aplikovat třeba i pod obočí a opticky tak pozvednou nadočnicový oblouk.

Tip: Kompletní líčení očí si těžko dovedeme představit bez řasenky. Vyzkoušejte Řasenku pro dlouhé řasy2, která se postará o prodloužení, natočení, objem i precizní oddělení řas.