Jste zde

EyeLike: nová limitka pro všechny make-up minimalisty

Trendy v líčení hovoří jasně – aktuálně je stále v kurzu jednoduchost a minimalismus. To hraje do karet nejen každému, koho tento styl líčení baví, ale i těm, kteří na vytváření sofistikovaného make-upu nemají dostatek času. Nová limitovaná kolekce ALCINA EyeLike proto obsahuje naprosté make-up nezbytnosti – řasenku a kajalové tužky na oči ve čtyřech sytých odstínech.

Zaujměte barevnou linkou

Pokud sledujete dění na módních molech nebo celebrity na červeném koberci, neuniklo vám, že výrazné a barevné oční linky v posledních měsících výrazně promluvily do současných trendů. Není divu. Jsou hravé, slušivé a dokáží každému líčení dodat něco navíc. A slušet budou i vám! Pokud je linka vedená správně, lichotí každému tvaru oka a dokáže případně tvar i opticky upravit. S kajalovými tužkami na oči Perfect Stay Kajal vytvoříte linku díky jejich měkké textuře snadno a rychle, jejich vysoká odolnost vůči otěru a vodě pak zaručí, že zvládnou i náročné dny. Jaká barva bude vašim očím slušet nejvíc – olivová, tmavě zelená, modrá či grafitově černá?

Řasenka: nezbytná tečka

Když na líčení zbývá opravdu minimum času, sáhneme většinou pouze po řasence. Za to však od ní čekáme opravdová kouzla. Toužíme po maximální délce, perfektním oddělení řas i svůdném natočení. To, že nám na očích vydrží v perfektním stavu dlouhé hodiny bez rozmazání či drolení, je pak samozřejmostí. To vše zvládá nová Řasenka pro dlouhé řasy2. Má inteligentní měkký kartáček pro snadné nanášení a vysoce pigmentovanou recepturu, která řasy okamžitě obalí. Výsledek? Perfektní vějíř řas a dokonalé jemné líčení v jednom.

Profesionální tipy, jak perfektně nanášet řasenku:

  • Dokonale oddělené, objemné a delší řasy nejlépe vykouzlíte cik-cak technikou při nanášení.
  • Pokud se vám řasy slepily, nejspíš jste použili příliš mnoho barvy. Jak to napravit? Pomocí kartáčku na řasy, jímž řasy pročešete.
  • Jestliže se řasenka nedopatřením dostala na oční víčko, nechte ji krátce zaschnout a poté odstraňte navlhčenou vatovou tyčinkou.
  • Budete-li chtít během dne řasy dolíčit, nenanášejte řasenku ráno příliš intenzivně. Jen tak je možné barvu během dne osvěžit.
  • Máte rovné a málo natočené řasy? Použijte před nanesením řasenky kleštičky na řasy, které je krásně natočí do ideálního oblouku.
  • Nikdy kartáčkem řasenky nepumpujte při nabírání nahoru a dolů, její obsah by rychleji vyschnul. Pro nabrání barvy raději kartáčkem otáčejte zprava doleva.