Jste zde

FALL in love: vstupte do podzimu s dokonalými rty

Červená, mauve i decentní růžový lesk – to všechno jsou barvy, které na svých rtech předváděly modelky na přehlídkových molech během týdnů módy v Paříži či New Yorku. A právě těmito trendy odstíny se nechala při tvorbě nové kolekce dekorativní kosmetiky inspirovat i ALCINA. Výsledkem je limitovaná kolekce FALL in love, která vás svými podzimními tóny donutí si zamilovat nové roční období i rtěnky samotné.

Podzim na rtech

Nová kolekce FALL in love koresponduje nejen s aktuálními trendy, ale i s barvami podzimu. Vaše rty tak bude moc zdobit výrazná červená, přirozená nude, tajemná hnědočervená i neotřelá jemná fialová. Všechny tyto tóny nesou krémové rtěnky Pure Lip Color, které si zamilujete i pro jejich dlouhou výdrž, perfektní krytí, a především velmi příjemnou hedvábnou texturu, díky níž je na rtech téměř neucítíte. Protože obsahují cenné oleje, zajišťují zároveň nekonečnou vláčnost rtů při nošení.

Vyzkoušejte ombré efekt

Rádi s barvami na rtech experimentujete? Pak vám jistě neunikl současný trend rtů s ombré efektem, kdy je naráz kombinováno hned několik odstínů rtěnek. K dosažení tohoto líčení vám skvěle poslouží oboustranné tužky na rty Lip Duo, které mají na každém svém konci lehce jiný odstín. Na rtech vydrží dlouhé hodiny, vynikají barevnou intenzitou, a protože obsahují bambucké máslo, při nošení budou o vaše rty i pečovat. Kromě ombré efektu skvěle poslouží i k modelování rtů.

Trendy lesky

Jemně růžový třpyt i decentní lesky na rty hrají na poli současných beauty trendů také důležitou roli. V kolekci FALL in love proto najdete Satin Lip Gloss, lesk na rty s lehkou texturou, která rty nezatíží, ale dodá jim třpytivý finiš a optický push-up efekt. Atraktivní vůně tonkových bobů je pak příjemným bonusem. S jakou barvou na rtech vkročíte do podzimu vy?