Jste zde

Gel na krk a dekolt: užijte si doma masáž jako v salonu

Ruku na srdce – jak často se při kosmetické rutině věnujete pokožce krku a dekoltu? Asi se shodneme, že tyto oblasti zůstávají ve srovnání s pokožkou obličeje často opomíjené a zanedbávané. Pokud však chcete co nejvíce zmírnit a zpomalit známky stárnutí, je důležité se věnovat i těmto partiím. Právě na nich se totiž stárnutí promítá velmi rychle a snadno tak prozradí váš skutečný věk. Abyste pokožce krku a dekoltu dopřáli péči, jakou si zaslouží, přichází ALCINA s novinkou: Gelem na krk a dekolt se speciálním kuličkovým aplikátorem. 

Krk, dekolt a vrásky

Genetika, sluneční záření, ale třeba i poloha při spánku, to vše může vést ke vzniku vrásek v oblasti krku a dekoltu. Pokud se ráno probudíte po noci strávené na boku či na břiše, vidíte právě v těchto partiích výsledek – “pomačkanou” kůži, která se však brzy srovná. Jenže tuto vlastnost nebude mít pokožka donekonečna. Důležitou roli hraje i její struktura, která se na krku a dekoltu od kůže na zbytku těla liší. Je velmi tenká a téměř zde chybí tuková tkáň i mazové žlázy. Hůře se v ní také ukládá vlhkost, takže rychle vysychá, a vrásky pak na sebe nenechají dlouho čekat. To všechno jsou důvody, proč si vaši pozornost krk a dekolt zaslouží. Jedině tak si zachováte jejich mladistvý vzhled a pevnost.

Novinka: Gel na krk a dekolt

ALCINA přichází s novým Gelem na krk a dekolt, jehož hlavními úkoly jsou vypnutí pokožky, její zpevnění a dodání hydratace. K tomu pomáhá masážní aplikátor s kovovými kuličkami, který podporuje mikrocirkulaci a lymfatický systém, a díky chladivému účinku pleť osvěžuje a vitalizuje. Gel obsahuje pokročilou formu kyseliny hyaluronové, jež působí jak hluboko uvnitř pokožky, tak i na jejím povrchu, zlepšuje ukládání vlhkosti a zajišťuje vypnutí pleti. Druhou zajímavou složkou gelu jsou plody kustovnice čínské, goji, které pokožce dodávají nezbytnou energii. A jak s gelem pracovat? Příjemnou masáž a jeho skvělé účinky si dopřávejte nejlépe vždy ráno a večer. Do pleti jej vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru a roztíracími, táhlými pohyby směrem od krku či ramen dolů. 

Související produkty