Jste zde

Hra matu a lesku: Podzimní trendová kolekce ALCINA je tu!

Přemýšlíte, jestli se letos budete držet trendu matných produktů, nebo zda se necháte smést novou metalickou vlnou? Pak máme dobré zprávy – rozmýšlet se nemusíte, oba finiše jsou totiž v kurzu, a navíc se spolu skvěle doplňují. Ukázkou je i nová kolekce Metallic meets Matt od ALCINY, v níž se potkávají jak matné, tak i ty zářivě metalické produkty.

Nepřehlédnutelné rty

V podzimní trendové kolekci ALCINA si přijdou na své nejen zastánkyně výrazných rtů přitahujících pozornost, ale i ty z nás, které dávají přednost spíše přirozenějšímu vzhledu. Metallic Lip Fluid si vás získá svým nepřehlédnutelným metalickým finišem, který se nese přesně v duchu nejnovějších trendů. Kromě toho oplývá také krémovou a vysoce pigmentovanou konzistencí, která zajistí opravdu oslnivý look. Matt Lip Colour pak vašim rtům dodá hebký matný vzhled a díky svému jemnému, avšak sytému odstínu se hodí pro jakoukoliv příležitost.

Dramatický pohled

Nejen rtům však sluší metalické odlesky. Stejně tak dokáží rozzářit i vaše oči. Pokud si netroufáte na lesklé oční stíny, můžete zkusit něco decentnějšího – třeba jemnou linku lemující řasy. ALCINA v této sezóně přichází s tužkami na oči Magic Kajal, které vynikají svou dlouhou výdrží a odolností proti otěrům. Vybrat si můžete mezi luxusním hnědo-zlatým odstínem metallic brown a tajemným modrým tónem metallic blue.

V barvách podzimu

Nedovedete si představit líčení bez očních stínů? Kolekce Metallic meets Matt myslela i na vás. Zahrnuje totiž tři nové odstíny intenzivních očních stínů v tužce Eyepowder. Jejich součástí je zúžený aplikátor, díky němuž bude nanášení precizní a pohodlné, hedvábně jemná textura zase zajišťuje dlouhou výdrž. V nabídce jsou hned tři odstíny dokonale ladící s novou sezónou – khaki-matic, grey-matic a mauve-matic.