Jste zde

Hýčkejte se: Podzimní rituál péče o pleť

Slunce, denní světlo a pohyb v přírodě – to jsou jedny z nejdůležitějších zdrojů energie pro náš organismus. Jenže s podzimem přichází brzké stmívání, slunce svítí čím dál méně a ven na čerstvý vzduch se nám už při častých deštích tolik nechce. To vše se může promítnout i do vzhledu naší pleti, která najednou působí unaveně, bledě a potýká se s vysoušením. Co s tím? Přichází čas na podzimní rozmazlovací rituál!

Podzimní rituál pro pokožku

Začněte hýčkáním…

pečlivě vyčištěné pleti s Hyaluron 2.0 Pleťovým gelem, který dodá pokožce hydrataci, energii, vitalitu a zároveň ji optimálně připraví na podzim a zimu. Stačí jej nanést na pleť a jemně zapracovat. 

Pokud už se na vaší pleti objevují vrásky…

můžete přidat také Sérum proti vráskám s Matrixylem, který pracuje hluboko ve vrstvách pokožky a navrací pružnost a pevnost. Účinek séra je možné ještě umocnit kombinací s Krémem proti vráskám ze série It’s never too late, který zajistí bohatou péči. 

Okamžitá pomoc…

pro pleť, na které se stále promítají následky léta a je tak suchá a drsná, přichází v podobě Anti-Dry ampule. Aplikuje se po čištění pleti a už pár kapek dodá pokožce pružnost, hebkost a navíc redukuje suché vrásky. 

Unavené oční okolí...

najde záchranu v Hyaluron 2.0 Očním gelu, který mu poskytne nezbytnou svěžest a zvýší vitalitu tohoto citlivého místa. Nanést jej můžete na unavené okolí očí také kdykoliv během dne. Pro zralejší pleť s vráskami pak bude ideálním pomocníkem Oční balzám proti vráskám It’s never too late, který namáhané pokožce díky komplexu Aquarich a bambuckému máslu propůjčuje intenzivní péči a hydrataci. 

Finální péči...

zajistí Krém Q10, který napomáhá regeneraci a chrání pokožku před stárnutím vlivem vnějšího prostředí. Na pleti ihned pocítíte dávku energie a ta bude díky tomu mnohem zářivější. 

Tip: Zapomínat bychom neměli ani na rty, které si také zaslouží ochranu a péči. Tu dodá Krém na oči a rty. Tento univerzální krém se postará o citlivou kůži okolo očí a na rtech a zajistí jejich hebkost a měkkost. 

Rychlá pomoc: peeling & maska

Cesta k zářivé pleti vede i přes nezbytný peeling. Odstraní odumřelé kožní buňky, pečující produkty se díky tomu snáze dostanou do pokožky a mohou tak lépe účinkovat a pokožka je po peelingu hebčí a rovnoměrnější. Ideální volbou je Soft peeling nebo Aktivní peeling. Určitě to ale s peelingem nepřehánějte, stačí jej aplikovat jednou či dvakrát týdně. Jednou za čas můžete pleť hýčkat i pomocí masky. U 5-minutové masky vám stačí jen pár minut a ihned ucítíte její skvělé účinky – pleť uvolní a vyhladí.