Jste zde

Hydratační sprej: 7 důvodů, proč jej potřebujete

Ačkoliv by název přípravku mohl napovídat, že je Hydratační sprej vhodný jen pro dodání hydratace do vlasů, není tomu tak. Dokáže toho mnohem víc a právem tak patří k těm nejpopulárnějším vlasovým produktům ALCINA. Proč by měl mít své místo i ve vaší koupelně?

1. Nedá šanci zacuchaným vlasům

Zvlášť, pokud máte dlouhé či namáhané vlasy, problémy při rozčesávání vám nejspíš nejsou cizí. Hydratační sprej si se zacuchanými a nepoddajnými vlasy poradí, znatelně je uhladí a rozčesávání půjde snadno. 

2. Daruje vlasům péči, kterou si zaslouží

Díky obsahu Panthenolu a dalších látek, které dokáží vázat vlhkost, zajišťuje sprej optimální hydrataci, která je nezbytná pro hladkou strukturu vlasů. 

3. Kdykoliv osvěží účes 

Nechce se vám si zrovna vlasy umývat, ale trochu osvěžení by si přeci jen zasloužily? I v těchto případech Hydratační sprej pomůže, nastříkat jej do kštice můžete kdykoliv během dne a užít si krásně upravený vzhled. 

4. Dodá sílu namáhaným vlasům

Hydratační sprej dokáže pomoci také poškozeným, suchým a jemným vlasům. Stačí jej po umytí nastříkat do ještě vlhké hřívy – to je vše, smývat se už nemusí. Výsledkem jsou lesklé, hebké a hlavně zdravé vlasy. 

5. Je to parťák na cesty

Snadná aplikace je velkou předností Hydratačního spreje a své místo tak má nejen v domácí péči, ale hodí se skvěle i na cesty. Oceníte jej například při dovolené u moře, kdy dodá vlasům osvěžení kdykoliv je třeba. Navíc obsahuje UV filtr, takže je navíc chrání před slunečním zářením i povětrnostními vlivy.

6. Potěší všechny

Je jedno, jaký typ vlasů máte, tento sprej se hodí pro každého. Stejně tak jej můžete bez obav používat každý den. 

7. Přichází v novém

Hydratační sprej nyní přináší i pár novinek. Jeho složení je stále stejné, ale pořídit si jej můžete ve větším, 125ml balení, a nadchne i vylepšeným moderním designem. 

Související produkty