Jste zde

Jak na jednoduchý letní styling?

Od stylingových přípravků očekáváme především dvě věci – perfektní zpevnění a flexibilitu, abychom mohli účes kdykoliv upravit či přetvořit podle našich představ. Gely či pasty jsou pro to ideálními pomocníky a vytvoření uhlazeného culíku nebo jen decentní zvýraznění vybraných pramenů s nimi zvládnete raz dva. Jaký typ produktu si vybrat pro různé účesy a délky vlasů?

Gel (nejen) pro mokrý vzhled

Do posledního vlásku upravený krátký sestřih, sexy vysoký culík, ale i trendy mokrý efekt či elegantní večerní účes – všechny tyto styly lze vykouzlit za pomoci kvalitního gelu na vlasy. Ten se dá aplikovat na suché i vlhké vlasy a nabízí tak možnost regulovat sílu zpevnění. Pokud jím upravujete ještě mokré vlasy, bude výsledek držet o něco více, a navíc si tak budete moci užít trendy mokrý efekt. ALCINA Perl-gel kombinuje intenzivní dlouhodobé zpevnění a flexibilitu a jako bonus vlasům dodává lesk a hydrataci díky obsaženému panthenolu.

Nekonečné možnosti s pastami

Jestliže si přes den vlasy rádi upravíte, nebo třeba chcete účes úplně změnit, sáhněte po vlasových pastách. Některé gely mohou ve vlasech ztvrdnout a držet, ale pasty zůstávají stále tvárné. Nejprve je třeba je v rukách trochu promnout a zahřát a následně si s nimi můžete upravovat suché vlasy podle svých představ. Pro lehké, definované účesy a moderní vzhled se hodí Neviditelná styling pasta, která se, jak už slibuje samotný název, postará o maximální přirozenost. Je jedno, zda máte vlasy jemné, silné, rovné nebo kudrnaté, Neviditelná styling-pasta se hodí pro každou strukturu vlasů a slepování ani zatěžování vlasů se nemusíte obávat. Pokud hledáte ještě silnější kalibr a opravdu pevnou fixaci, vyberte si Tuhou styling-pastu.

Máte…

krátký sestřih?

Pak upravte gelem či voskem vlasy po celé délce, nebo zvýrazněte jednotlivé prameny. Krátké vlasy se dají snadno do požadovaného tvaru vytvarovat jen za pomoci prstů.

krátké mikádo?

Krátké mikádo neboli bob vypadá opravdu skvěle a sluší mu například i mokrý look, který patří k letošním trendům. Gel pro tento efekt naneste na linii vlasů nad čelem a sčešte dozadu.

dlouhé vlasy?

Ještě vlhké vlasy spleťte do copu. Vyrazit tak můžete třeba na pláž, večer pak stačí cop smotat do drdolu a vlasy na temeni hlavy za pomoci gelu uhladit. Po doschnutí lze vlasy opatrně rozplést, upravit trochou gelu a vytvořit tak stylové vlny.