Jste zde

Jak na nejoblíbenější účes Meghan Markle?

Dokonalý styl, zářivý úsměv a lesklé dlouhé vlasy – při těchto slovech si řada z nás vybaví Meghan Markle. K typickým znakům vévodkyně ze Sussexu však patří také uvolněný drdol, někdy také nazývaný jako messy bun. Jak si tento ležérní účes vytvořit?

Meghan Markle přináší do britského královského domu svěží vítr a všechna ta upjatě působící pravidla hází za hlavu. Namísto perfektně upraveného účesu à la Kate Middleton sází na úmyslně neupraveně stylovaný drdol a ukazuje tím nekonvenční královskou ležérnost. Abyste dosáhly uvolněného looku ve stylu Meghan, nepotřebujete kolem sebe kupu stylistů – naopak. Stačí jen pár kroků a středně dlouhé vlasy snadno upravíte do ležérního drdolu sami.

To, co funguje u Meghan Markle při oficiálních příležitostech, se bude hodit třeba i do kanceláře. Výhodou tohoto drdolu je, že se snadno změní pomocí několika úprav na večerní účes. Stačí uvolnit drdol, promnout vlasy prsty a protřepat. A vlnitá hříva je hotová!

Krok 1: Upravte vlasy pomocí texturovacího spreje (např. Ultralehkého solného spreje), aby lépe držely tvar.

Krok 2: Vlasy rozdělte uprostřed hlavy pěšinkou a oddělte část vlasů před ušima.

Krok 3: Pro objemný a krásně tvarovaný účes část vlasů na temeni hlavy natupírujte.

Krok 4: Zadní část vlasů spojte gumičkou. Culík nemusí být úplně dokonalý a perfektně učesaný.

Krok 5: Pomocí prstů jemně vytáhněte pár pramínků pro ještě větší objem.

Krok 6: Vlasy v culíku zatočte, obmotejte okolo gumičky a zajistěte pomocí sponek.

Krok 7: Pramínky v přední části natočte pomocí kulmy. Nezapomeňte přitom vlasy před žárem chránit, například pomocí Ochranného spreje před teplem.

Krok 8: Zvlněné pramínky pak obtočte okolo drdolu a připevněte.