Jste zde

Jak na přirozeně delší řasy? Vyzkoušejte sérum

Husté, dlouhé a silné řasy – kdo by je nechtěl? Většina z nás si k nim dopomáhá řasenkou. Toto řešení je sice efektivní, ale bohužel ne permanentní a řasenku musíme nanášet každý den znova.  S perfektním vějířkem řas se ale můžete i probouzet. Jak to zařídit?

Krásné řasy díky péči

Svůdný pohled i bez použití řasenky nemusí být sci-fi. A to i v případě, že k vám příroda byla v tomto ohledu skoupá a vaše řasy jsou kratší a řidší, než byste si přáli. Co pro to udělat? Základem je správná péče, která u řas spočívá především v kvalitním a důkladném odličování. Po večírku, který se protáhl do pozdních hodin, sice máme chuť odličování trochu ošidit, případně úplně vynechat, ale věřte, že těch pár minut v koupelně navíc může vzhled vašich řas zachránit. Jinak se pod nánosem řasenky mohou během spánku polámat či vypadávat. Stejně tak i v případě, že je odličujete nešetrně a příliš oči „dřete“.

Zázrak za pár týdnů

Správná péče je prvním krokem k úspěchu, ale své řasy můžete v jejich zdravém růstu podpořit i jinak, například pomocí séra. Sérum na řasy2 od ALCINY stačí nanášet každý den ke kořínkům řas a za čtyři až osm týdnů uvidíte výsledek – prodloužené, plnější a silnější řasy. Jak sérum funguje? Ve složení najdeme lipo-oligopeptid, který povzbuzuje činnost vlasových folikul. Tím napomáhá ke krásnějšímu vzhledu řas a zároveň tak podporuje i produkci keratinu, hlavní složky vlasů a řas. Dále obsahuje kofein, který se stará o to, aby měly buňky dostatek energie. Ve složení naopak nenajdete silikony a nemusíte se obávat ani nepříjemného lepení. Sérum se po nanesení rychle vstřebá a dá se navíc používat dlouhodobě.