Jste zde

Jak na zářivé vánoční líčení?

Vánoce se kvapem blíží a mezi zdobení stromečku, obalování kapra a sledování pohádek musíme někam vměstnat i slavnostní líčení. To však nemusí zabrat hodiny práce. Podle našeho návodu si vánoční make-up vytvoříte během chvilky a zvládne jej hravě každá z nás.

1. Perfektní podklad

Aby výsledné líčení vyniklo a zároveň celý večer vypadalo bezchybně, dejte si záležet na dobrém základu. Pleti před nanesením líčidel dodejte hydrataci pomocí pleťového krému. Nechejte jej vstřebat a naneste pudrový fluid Skin Manager Perfekcionista, který se postará o zmatnění a vyrovnání pleti. Nyní je tvář připravena na nanesení vašeho oblíbeného make-upu. Naším tipem je Silky Matt Make-up, který nabízí lehké krytí a zamezuje lesknutí po celý den.

2. Zářivý pohled

Nyní se můžeme přesunout k očím. Slavnostní líčení si žádá třpytivé stíny, které dodají pohledu jiskru. Využít k tomu můžeme mono stíny z nové kolekce Glam it up!, které lze použít samostatně, nebo je vzájemně nakombinovat a vytvořit jemné kouřové líčení. Stíny budou vypadat skvěle i pokud je nanesete podél spodní linky. Přidat můžete pro dramatičtější pohled i černou kočičí linku. Na závěr naneste řasenku. Naším favoritem je Wonder Volume Mascara pro oslnivý vějíř dlouhých a hustých řas. 

Tip: Jestliže chcete zvýraznit obočí, použijte pero Eyebrow Pencil s inovativním kartáčkem ve tvaru hřebínku, s nímž dosáhnete požadovaného vzhledu během chvilky.

3. Třpyt ve tváři

Abychom výdrž líčení ještě podpořili, můžeme nyní výsledek zapudrovat pomocí Luxury Loose Powderu. Pro přirozenější vzhled si vezmeme do ruky rozjasňovač Pearly Glow Stick, který můžeme nanést jak na lícní kosti pro jejich zvýraznění, tak i na hřbet nosu, pod obočí či nad rty.

4. Neodolatelné rty

Na závěr už zbývá jen zvýraznit rty. V tento slavnostní den se nemusíte bát výraznějších barev a sázkou na jistotu bude tradiční červená. Protože se jídlu ani pití během svátků nejspíše nevyhnete, pomozte si k delší výdrži rtěnky konturovací tužkou v odstínu co nejpodobnějším odstínu rtěnky. Tou můžete vykreslit celé rty. Pokud se rtěnka začne pomalu ztrácet, nebude to díky podkladu v podobě konturky téměř poznat. Naším tipem je matná rtěnka Matt Lip Colour v odstínu chili red, která rty nevysouší a potěší vás i výborným krytím a dlouhou výdrží.