Jste zde

Jak si udržím perfektně pěstěnou pleť?

Alfou a omegou každé péče o pleť je její čištění do hloubky pórů. Tím se odstraní denní nečistoty, make-up a malé částice jemného prachu nebo smogu. Díky tomu se může následný pěsticí přípravek dokonale vstřebat do pokožky. Zejména zátěž v důsledku negativních vlivů z ovzduší se totiž neustále zvyšuje! Velmi důležité je ale i ranní čištění pleti. Kůže je naším největším orgánem - dýchá, provádí látkovou výměnu a potem a mazem vylučuje soli a jiné konečné produkty látkové výměny (např. močovinu, kyselinu mléčnou), které je třeba ráno odstranit, aby pleť opět zářila a byla čistá.

Každý zná fotografie z Paříže, Pekingu, Los Angeles a podobných míst, na nichž se nad městem valí mraky smogu. Také znáte ten nepříjemný pocit, když jedete na kole po frekventovaných silnicích nebo stojíte na autobusové zastávce a kolem jezdí jedno auto za druhým? Aby vaše pleť mohla odolávat těmto škodlivým vlivům okolního prostředí, potřebuje péči s instinktem ochránce. Poznej svého bodyguarda.

Nyní ještě chybí perfektní zakončení pěsticího rituálu. Inteligentní fluid, který neucpává póry, a přesto pleť perfektně matuje, vyrovnává povrch pleti a je skvělým podkladem pro dlouhotrvající make-up. Přesvědčí vás okamžitým efektem.