Jste zde

Jakou barvu laku na nehty zvolit pro letošní léto?

Léto a teplejší počasí vyzývají nejen k cestování, ale i k barevnějšímu looku. Právě barvy se vedle památek nebo vůní s vysněnými světovými metropolemi pojí také. Tóny Londýna, New Yorku nebo Sydney nás mohou inspirovat k novým letním outfitům, ale i k tomu objevit novou oblíbenou barvu laku na nehty. A hned deset nepřehlédnutelných a hravých odstínů, z nichž letní nálada přímo číší, nabízí nová kolekce ALCINA Nail Styles.

Nová kolekce, nové odstíny

Každá z deseti nových barev se pojí k určitému městu a koresponduje s jeho životním stylem. Tato města jsou stejně jedinečná jako odstíny, které je v kolekci Nail Styles zastupují. Vzorem pro zvolené stylové i extravagantní barvy se stala móda. Jak říká Coco Chanel, móda není něčím, co existuje pouze v oblékání. Móda je ve vzduchu, na ulici, má tolik společného s myšlenkami, způsobem života, který vedeme a s tím, co se kolem děje.

Ukažte barvu!

Barva New Yorku je zastoupená holografickým šeříkovým odstínem. Inspirovala se jedním z nejpopulárnějších měst světa a jeho neomezeným, barevným, bláznivým a kosmopolitním stylem.

Amsterdam je neformální a odvážný a jeho pouliční scéna odhaluje sportovní, kreativní a netradiční módní styl. V kolekci je tento nizozemský klenot reprezentován teplým růžovým tónem.

Istanbul inspiroval k teplému nude tónu. Město je směsí asijských a orientálních vlivů a jeho barvy i vzory působí exoticky a tajemně.

Lyon je symbolem ženského a výjimečného stylu a v kolekci jej zastupuje okouzlující, nadčasový a klasický vínový tón.  

Sevilla je výrazná a někdy tajemná, stejně jako tmavě švestkový odstín, který může vypadat téměř černě. Působí však elegantně a fascinuje přesně jako španělské město.

Tokio, další z odstínů nové kolekce, se třpytí v kovově zlatavém tónu. Samotné město je nesmírně všestranné a extravagantní, ale objevují se v něm i romantické a hravé styly.

York reprezentuje elegantní, intenzivní červená barva s kovovým leskem. Toto anglické město žije kombinací starých časů a výstřední současnosti a jeho jedinečný a klasický styl dokáže skutečně okouzlit.

Londýn je synonymem cool města. Jeho ulice jsou výstřední, experimentální a hodně osobité. Vintage oblečení je zde kombinováno s moderními doplňky a je tak přivedeno zpět k životu v sebevědomém a odvážném stylu. Malinově růžový odstín je skvělým zosobněním tohoto mixu různých stylů.

Edinburgh je ukázkou vintage stylu, kdy se kombinuje staré a nové a vzniká tak zvláštní kouzlo. Kontrasty střihů a materiálů jsou jeho typickým prvkem. Stylový, světle burgundský odstín je pro toto historické město ideálním symbolem.

Sydney je barevné, mladé a živé. Odvážné barvy se zde kombinují podle nálady. S korálově oranžovočerveným tónem se budete cítit přesně jako v tomto vodou obklopeném městě.

Přečtěte si také:

Znáte barvu roku 2019?