Jste zde

Léto je za rohem. Připravte svou pokožku na prosluněné dny

Teplo, moře, sluníčko, pohoda. Blíží se nám nejhezčí období roku, které je však velmi náročné pro naši pleť, a tak bychom ani v létě neměli zapomínat na správnou péči. Poradíme vám, jak připravit pokožku na léto, třeba s naší novou letní limitkou Summer Skin Routine.

Ač se to nezdá, naše pokožka dostává v létě zabrat, a tak je nezbytné jí dodat potřebnou dávku hydratace. Pleť nejlépe vyživí kyselina hyaluronová, která je obsažena i v produktech z nové letní limitky Summer Skin Routine.

Letní novinka Summer Skin Routine

Letní kolekce Summer Skin Routine obsahuje sprchový gel a tělové mléko. Hyaluron 2.0 Sprchový gel pokožku jemně čistí a dodává jí svěží pocit. Jeho ovocná vůně vám krásně provoní celou koupelnu a vás v myšlenkách přenese k letnímu opalování u bazénu. Gel má i pečující složku. Díky panthenolu proniká hluboko do pokožky, kde pomáhá udržovat vlhkostní rovnováhu.

Hyaluron 2.0 Tělové mléko podpoří účinky gelu a intenzivně hydratuje pokožku celého těla. Rychle se vstřebává a je vhodné i po opalování. Obsahuje aloe vera a avokádový olej, který pokožku hydratuje, zklidňuje a uvolňuje.

Přidejte trochu bronzu

K létu neodmyslitelně patří i krásně opálená pokožka. Pokud ale nemáte čas si zajít do solárka a počasí ještě na opalování není, sáhněte po samoopalovacích přípravcích. Bronzového efektu tak můžete dosáhnout, aniž byste svoji pleť zbytečně vystavovali slunečnímu záření.

Samoopalovací tělový krém ALCINA zajistí jemné a přirozené opálení. Rychle se vstřebává a nezanechává šmouhy. Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pokožku krásně vyživí, takže má dvojitý efekt. Tipy, jak správně používat samoopalovací krémy si přečtěte zde.

Nezapomínejte ani na pleť

Při péči o pleť jsou samozřejmě důležité produkty s SPF faktorem, ale neměli bychom zapomínat i na klasickou hydrataci. Po odlíčení sáhněte po toniku. Doporučujeme například Aktivní tonikum z řady It's never too late. Na tonizovanou pleť naneste Hyaluron 2.0 pleťový gel a poté Hyaluron 2.0 Pleťový krém nebo UV Control sérum N°1.

V teplých měsících dáváme přednost spíše lehkému líčení, přesto bychom neměli vynechávat make-up, který dodá pleti nejen hydrataci, ale i ochranu. Doporučujeme například make-up Perfect Cover. Zkuste ho zkombinovat se sypkým pudrem Luxury Loose Powder. Když použijete všechny produkty od tonika až po pudr, máte jistotu, že pleť bude nejen chráněná, ale i správně hydratovaná.