Jste zde

Léto ve vlasech: tyto odstíny letos stojí za vyzkoušení

S létem si většina z nás spojuje světlé, ale třeba i výrazné nebo trochu nevšední tóny. Pokud vás nová sezóna nalákala i k novému účesu, podívejte se, jaké odstíny jsou letos populární mezi celebritami i předními kadeřníky. Na své si přijdou blondýnky, tmavovlásky, ale i zastánkyně výrazných nebo pastelových barev. Jaký odstín letos doladí váš letní look?

Medová „bronde“

Jedním z letošních hitů je takzvaná „bronde“ barva, která je na pomezí mezi blonďatou a hnědou. Někdy bývá popisována také jako špinavá blond s teple zlatými podtóny. Jedná se o perfektní odstín pro ty, kteří touží po vlasech jako políbených sluncem, ale necítí se na klasickou blond barvu. Nechte se svést ke hře světle hnědých tónů také.

Ledová blond

Blond barva vlasů má tisíce různých odstínů, ale jedním z těch nejvýraznějších je letos jeho ledová varianta. Jedná se o studený, ale ne platinový odstín, který zaujme na první pohled.

Tip: Abyste si ledovou blond uchovali po návštěvě kadeřníka ve vlasech co nejdéle, vyberte si pro péči ty správné produkty. Chladný odstín pomohou udržet například Pastell šampon a balzám Ice-Blond, které vlasy zároveň hydratují a dodávají jim lesk.

Barva roku

Living coral, růžovo-korálový odstín, byl zvolen barvou letošního roku a vidět jej můžeme naprosto všude, účesy nevyjímaje. Bude skvělou volbou na festivaly, letní party, ale i na všední dny, pokud chcete na ulici vynikat.

Čokoládová

Ne všichni však chceme v létě oslňovat světlými tóny a své místo mezi trendy tak mají samozřejmě i tmavší odstíny. Vyzkoušet můžete třeba tmavý čokoládový tón zdobený lehce světlejšími pramínky.

Blorange

Ani blond, ani oranžová, ale zkrátka „blorange“. Tato kombinace je dalším trendy odstínem nové sezóny, a protože tak trochu připomíná sluneční záři, není pochyb o tom, že na léto bude skutečně správnou volbou.

Pastelově růžová

Zpěvačka Taylor Swift, hvězda seriálu Hra o trůny Maisie Williams i andílci Victoria’s Secret v čele s Elsou Hosk – do pastelově růžové se letos zamilovala řada hvězd. Ale i když se zrovna nechystáte na červený koberec, můžete tomuto odstínu podlehnout také. Je totiž svěží, nositelný a stal se jedním ze symbolů letošního léta.

Tip: Pokud si růžovou ve svých vlasech chcete užívat třeba jen pár dní, vyzkoušejte tónující sprej Pastell Spray v odstínu deep-pink, který ve vlasech zanechá barevný efekt a po několika umytích vymizí.