Jste zde

Mějte úžasně dlouhé vlasy napořád

Snem všech dlouhovlásek je, aby jejich hříva zůstala dlouhá navždy. Jen délka samotná však není synonymem perfektního vzhledu, vlasy musí být také zdravé a lesklé. A i v případě, že zdravé a lesklé vlasy máte, je zapotřebí jim dopřát péči, díky níž takové zůstanou. ALCINA proto přichází s novou řadou zaměřenou právě na péči o dlouhé vlasy. Co v ní najdete a jaká kombinace produktů bude ideální právě pro vás?

Šampon pro krásu dlouhých vlasů

Pěsticí šampon pro dlouhé vlasy dodá vlasům vše, co pro svůj pěstěný vzhled potřebují. Obsahuje keratin, základní stavební prvek vlasu, který se stará o jeho strukturu. Tu chrání, vyrovnává a napravuje a zároveň dodává nezbytnou pevnost. Dlouhým vlasům také často schází hydratace, kterou v šamponu obstarává panthenol. Zároveň pomáhá ke snadnějšímu rozčesávání a zklidňuje pokožku hlavy. Ve složení dále najdeme kationové pěsticí polymery, které pracují v místech poškození struktury vlasu. Tam se jako malé magnetky přichytí a vlas tak vyhlazují.

Nezapomínejte na kondicionér

Kondicionér by neměl v péči o vlasy chybět. Proto najdeme Vyhlazující kondicionér i v řadě pro dlouhé vlasy. Jeho hlavním trumfem je phytosqualan, což je rostlinný lipid získaný z oliv, který se stará o vyrovnání nedostatků v namáhaných vlasech. Dále ve složení najdeme keratin a kationové pěsticí polymery, které zajišťují nápravu přesně v místech poškození.

Tip: Nová metoda mytí vlasů

Máte silné, kudrnaté nebo suché vlasy? Pak vyzkoušejte novou metodu mytí vlasů s názvem Co-Washing. Ta spočívá v tom, že při každém třetím mytí vlasů nahradíte šampon kondicionérem. Díky tomu, že šampon jednou za čas vynecháte, bude z vlasů odebráno méně živin, což je chrání před vysoušením.

Bohatá péče ve spreji

Pokud patříte k fanouškům praktických bezoplachových přípravků, potěší vás třetí člen řady pro dlouhé vlasy, Dvoufázový sprej. Ten se skvěle postará i o poškozené nebo suché dlouhé vlasy pomocí dvou fází – vodní a olejové. Olejová pěsticí fáze obsahuje bohatý komplex pečujících látek v koncentrované formě a vodní fáze zajistí rovnoměrné nanesení. Před použitím jej nezapomeňte dobře protřepat.

Jaká kombinace přípravků je pro vás nejvhodnější?

Pokud máte jemné nebo normální vlasy, použijte Pěsticí šampon a Dvoufázový sprej.

Pro namáhané nebo lehce poškozené vlasy bude ideálním duem Pěsticí šampon a Vyhlazující kondicionér.

Jestliže jsou vaše vlasy velmi poškozené, pak použijte všechny tři přípravky, tedy Pěsticí šampon, Vyhlazující kondicionér i Dvoufázový sprej.