Jste zde

Metalické rty jsou zpátky na scéně!

Po letech nadvlády matných rtů můžeme v poslední době sledovat, jak se jejich pomyslný trůn začíná pomalu otřásat v základech. Na jejich místo se totiž tlačí metalické rtěnky, které slaví velký návrat, a zdá se, že se bez nich neobejde ani nová sezóna podzim/zima 2018. Tento „devadesátkový“ trend zkrátka baví celou beauty komunitu a je na čase pustit metalické odlesky i do své kosmetické výbavy.

Proč zkusit metalické rty?

Rtěnky s kovovými odlesky se postupně přesunuly z pozice velkého trendu sociálních sítí dál. Dnes už se jich odvážnější ženy nebojí ani při běžném denním nošení, a pokud jste jejich kouzlo ještě neobjevila, je na čase tak učinit. Proč? Jsou nejen výrazné a nepřehlédnutelné, ale zároveň na rtech fungují jako rozjasňovač – rty opticky zvětší a rozzáří. Perfektně vyniknou především večer a hodí se i pro ty, kdo líčením nechtějí trávit příliš mnoho času. Rty v metalických barvách se totiž okamžitě stanou stěžejním prvkem celého líčení a oči a další části tváře tak stačí zvýraznit jen jemně.

Jak metalickou rtěnku nosit?

Sice se vám rty rozzářené metalickými odlesky líbí, ale raději byste s nimi začala postupně? Pak pro vás máme tip. Metalickou rtěnku nemusíte nanášet na celé rty, ale třeba jen na jejich střed. Jak na to? Nejdříve na rty naneste svou oblíbenou rtěnku – může být lesklá, ale třeba i matná. Do středu horního i spodního rtu následně vklepejte metalickou rtěnku. Vznikne tak zajímavý přechod a vaše rty získají originální look.

Tip: Metallic Lip Fluid ALCINA

Tento vysoce pigmentovaný fluid na rty s metalickým efektem vás potěší krémovou konzistencí, rychlou a snadnou aplikací a také příjemným, nelepivým pocitem, který na rtech zanechává.

Související produkty