Jste zde

Microblading efekt během chvilky s novou kolekcí Glam it up!

Profesionální metoda s názvem microblading spočívá ve vykreslování jednotlivých chloupků obočí přímo na kůži technikou drobného čárkování, jejímž cílem je dosáhnout perfektního tvaru a hustoty. Pokud jste si doposud na tuto metodu netroufali nebo nemáte dostatek času k návštěvě profesionála, máme dobrou zprávu. Microblading efektu můžete dosáhnout s novou limitovanu řadou dekorativní kosmetiky ALCINA Glam it up!

Obočí podle vašich představ

Ať už toužíte po přirozeném, jemně zvýrazněném obočí, nebo nedáte dopustit na plný „glamour“ look, vezměte do rukou pero na obočí Eyebrow Pencil. S tímto pomocníkem, ideálním pro microblading efekt, vytvoříte vzhled přesně podle svých představ. Intenzitu výsledku si zvolíte podle toho, jak moc silně na pero zatlačíte. Vybrat si můžete i to, zda požadovaného efektu lépe dosáhnete spíše špičkou pera, která vytvoří jemné čárkování, nebo plochou zajišťující plnější obočí. Pero je otěruvzdorné a voděodolné, takže líčení vydrží v perfektním stavu dlouhé hodiny.

V monochromním looku

Na každý večírek ale i běžné denní nošení nabízí kolekce Glam it up! trojici očních stínů s třpytivým finišem. Najdeme zde světlý odstín „Golden sand“ ideální jak k nanesení přes celé víčko, tak i do vnitřního koutku oka či jako rozjasňovač na tváře, tmavší tón „Bronzing rose“ a nejtmavší „Cool taupe“, který využijete třeba při večerním líčení. Nanést je můžete na oční víčko samostatně a svést se tak na vlně trendy monochromního vzhledu, nebo je vzájemně kombinovat a stínovat.

Multifunkční „kajalky“

Kajalové tužky Kajal Liner si snadno zamilujete pro jejich mnohostranné využití. Vykreslíte s nimi elegantní linku podél horní linie řas, zářivé akcenty dodají v podobě protaženého „křídla“ do vnějšího koutku oka a vykouzlíte s nimi i rychlé kouřové líčení. Stačí nakreslit linku a tu pomocí aplikátoru na opačné straně tužky jemně rozetřít. Tužky jsou voděodolné, takže s vámi bez problémů zvládnou každou party i ples.