Jste zde

Nikdy není pozdě na krásné vlasy! Přichází nová řada vlasové péče It’s never too late

V roce 2004 učinila německá společnost Dr. Wolff, která stojí i za značkou ALCINA, skutečný průlom. Zjistila totiž, že kofein dokáže podporovat aktivaci vlasových kořínků a růst vlasů. Z tohoto objevu těží i nová řada vlasové péče It’s never too late, která kombinuje vlastnosti kofeinu s dalšími účinnými látkami, jako je panthenol či koenzym Q10, a stává se tak záchranou a jasnou volbou pro majitelky slábnoucích vlasů a vlasů s tendencí vypadávat.

Revitalizované vlasy s wow efektem

Máte pocit, že jsou vaše vlasy oslabené, lámou se, nebo dokonce vypadávají mnohem víc než dříve? Na vině může být celá řada faktorů, od hektického životního stylu, emocionálního stresu, změny stravovacích návyků až po hormonální změny či nejrůznější vlivy vnějšího prostředí. To vše může působit negativně na aktivitu vlasových kořínků a zapříčinit vypadávání. Nikdy ale není pozdě na krásné vlasy! Nerezignujte na jejich stav a vyzkoušejte novou řadu vlasové péče It’s never too late. Na vlasy působí už během mytí, kdy kofeinový komplex s panthenolem proniká do vlasových kořínků a zvyšuje jejich aktivitu. V receptuře najdeme i koenzym Q10, který podporuje zdravý růst vlasů. Řada myslí i na pokožku hlavy, jejíž dobrý stav je pro růst silných vlasů velmi podstatný. Obsahuje proto pečující látky, které pokožku hlavy hydratují, revitalizují a hýčkají.  

A jaké produkty v řadě It’s never too late najdete?

Vital kofeinový šampon

Ta správná péče o slábnoucí vlasy začíná samotným mytím. Během něj se kofeinový komplex Vital kofeinového šamponu dostává do vlasových kořínků a zvyšuje jejich aktivitu. Koenzym Q10 pak zajišťuje zdravý růst. Nemusíte se obávat zatížení vlasů a těšit se můžete na:

  • posílení
  • revitalizaci
  • energii
  • objem

Vital kofeinový kondicionér

Vital kofeinový kondicionér poskytuje slábnoucím vlasům další nezbytnou pomoc. Vyniká recepturou s kofeinem a provitaminem B5 a má hybridní využití. Funguje jako klasický kondicionér, kdy jej nanesete na mokré vlasy a po pár minutách působení opláchnete. Pokud ale vaše vlasy volají po intenzivnější péči, můžete jej aplikovat i do ručníkem vysušených vlasů a již neoplachovat. Kondicionér umí zajistit:

  • lepší strukturu
  • vitalitu
  • lesk
  • snadné rozčesávání a hebkost

Vital kofeinové sérum na pokožku hlavy

Jen ze zdravé pokožky hlavy mohou růst silné vlasy, na péči o ni se proto vyplatí nezapomínat. Vital kofeinové sérum je vhodné pro každodenní použití, obsahuje vysoce účinný komplex s kofeinem a provitaminem B5, působí cíleně proti slábnutí a vypadávání vlasů a zároveň:

  • aktivuje vlasové kořínky
  • revitalizuje a hydratuje
  • pečuje o pokožku hlavy

Zjistěte, co umí účinné látky obsažené v přípravcích vlasové řady It’s never too late:

KOFEIN:

Kofein je celosvětově nejčastěji užívanou farmakologicky aktivní látkou a nejlépe prozkoumanou rostlinnou složkou účinnou proti vypadávání vlasů. Stimulující kofein bojuje proti negativnímu působení testosteronu ve vlasových koříncích. Kofein se mimo jiné používá také k prevenci dědičného nebo menopauzálního vypadávání vlasů.

PANTHENOL:

Panthenol (také dexpanthenol nebo provitamín B5) velmi dobře proniká do pokožky a vlasů a zlepšuje zde úroveň hydratace. Zajišťuje tak vitalitu a zdravý lesk vlasů. Podporuje metabolismus kožních buněk a tím i jejich správné fungování. Panthenol zároveň pokožku zklidňuje.

KOENZYM Q10:

Koenzym Q10 je tělu vlastní enzym a nachází se v každé živé buňce. Zajišťuje dostatek energie pro zdravé fungování pokožky a zdravý růst vlasů. Má pozitivní vliv na vývoj vlasu ve vlasovém kořínku a pomáhá zpomalit snižování aktivity vlasových kořínků.

NIACINAMID:

Niacinamid, neboli vitamín B3, je důležitou složkou pro zásobení buněk energií. V oblasti vlasové péče působí jako zdroj energie pro vlasové kořínky. Svými vlastnostmi také chrání a zlepšuje strukturu pokožky, posiluje kožní bariéru a zvyšuje schopnost pokožky vázat vlhkost.

ZINEK:

Zinek má antimikrobiální účinky. Je nejdůležitějším stopovým prvkem ve vlasu a důležitým faktorem pro zdravé vlasové kořínky.

ALANTOIN:

Alantoin působí na pokožku a pokožku hlavy mnoha způsoby. Obecně má zklidňující účinek a zvyšuje úroveň hydratace v pokožce.