Jste zde

Nikdy není příliš pozdě! Objevte novinky v řadě It’s never too late

Krása a sebevědomí nejsou otázkou věku, ale přístupu k životu. Anti-age řada It’s never too late se proto soustředí nejen na minimalizaci vrásek, ale zároveň se drží hesla, že nikdy není pozdě na to změnit své nároky, přehodnotit život nebo najít perfektní péči proti vráskám. Nově tato série rozšířila svou nabídku o dva produkty a k Pleťovému krému proti vráskám, Očnímu balzámu proti vráskám a Aktivnímu toniku se přidává Sérum proti vráskám a Anti-Age tělová pěna.

Včas, účinně a výkonně

Řada It’s never too late se stará o to, aby naše pokožka vyzařovala „joie de vivre“, tedy radost ze života, pečlivým výběrem účinných látek. Hlavní roli zde hraje inovativní složka Matrixyl. Postupem času se snižuje schopnost kůže produkovat dostatečné množství kolagenu, což vede ke vzniku vrásek. Matrixyl obsahuje peptidy, které v kůži produkci nového kolagenu podporují, ta se tak může regenerovat zevnitř a získává zpět mladistvost a pevnost.

Koncentrovaná síla pro mladší vzhled

První novinkou série It’s never too late je Sérum proti vráskám. Působí hluboko v kožních vrstvách, kde aktivuje vlastní opravné procesy kůže. Kromě Matrixylu snižujícího hloubku vrásek obsahuje i panthenol, který v pokožce zajišťuje vlhkostní rovnováhu a pleť je tak odolnější a září vitalitou. Sérum můžete na smíšenou či lehce mastnou pleť aplikovat samostatně nebo jej použít jako podklad pod svůj oblíbený pleťový krém. Pro výraznější efekt jej můžete nanášet v kombinaci s Pleťovým krémem proti vráskám It’s never too late.

Rozmazlování s pěnou

Anti-age péčí můžete rozmazlovat nejen svou tvář, ale i celé tělo. K tomu skvěle poslouží druhá novinka řady It’s never too late – Anti-Age tělová pěna. Její výjimečná textura se po pokožce krásně rozprostře, dodá jí hydrataci a rychle se vstřebá. Obsažený Matrixyl podpoří opravné procesy, cupuaçu máslo posiluje přirozenou ochrannou bariéru kůže a zabraňuje vysoušení a vitamin E jako silný antioxidant chrání před volnými radikály.

Věděli jste, že…

Cupuaçu máslo pochází z amazonského deštného pralesa a získává se ze semen stromu podobného kakaovníku. Ceněné je pro svůj obsah esenciálních mastných kyselin, díky nimž je v péči o pleť velmi efektivní.

Rádi byste se dověděli více o Matrixylu, vitaminu E nebo třeba o tom, jak a kdy je nejlepší produkty z řady It's never too late používat? Nahlédněte do často kladených dotazů zde a získejte ještě více informací.