Jste zde

Objevte kouzlo přirozenosti s novou kolekcí Natural Colours

Pokud vás baví svět krásy a kosmetiky, určitě vám neunikl trend přirozenosti, jenž nás provází už několikátou sezónu a stále je hitem. Decentní líčení a jemné barvy navíc krásně korespondují s nadcházejícím jarem, a tak není divu, že se jimi nechala unést i nová kolekce ALCINA Natural Colours. Ta upozorňuje také na další aktuální trend, a to dekorativní produkty, které naši přirozenou krásu nejen podtrhují, ale také o ni pečují. 

Kolekce Natural Colours přináší novinky v podobě balzámů na rty Colour Lip Balm a dva nové odstíny očních stínů Eyeshadow. Vše doplňují oblíbené produkty, které už můžete ze sortimentu ALCINA znát z dřívějška. 

Barva i péče pro vaše rty

Máte rádi balzámy na rty, ale zároveň si chcete užívat jemné barevné tónování? Balzámy Colour Lip Balm v sobě spojují obojí. Obsahují včelí vosk a bambucké máslo, takže rtům dodávají hydrataci a péči, a SPF faktor 30 se pak postará o ochranu před slunečním zářením. Zároveň rtům dodávají decentní barevný nádech, a to ve dvou odstínech – světle růžovém tónu primrose a tmavším s názvem dahlia.  

Nové odstíny Eyeshadow

Mono stíny Eyeshadow se staly oblíbenými pro svou praktickou velikost a snadnou vzájemnou kombinovatelnost. Do jejich palety barev nyní přibývají dva další odstíny, a to třpytivý champagne a matný mauve. Oba tyto jemné a neutrální tóny vynikají lehkou a příjemně hebkou texturou, takže práce s nimi je velmi snadná. Použít je můžete samostatně, ale skvěle vypadají i dohromady.

Upravené nehty v barvách jara

Rukavice už jsme dávno sundali a upravené nehty se tak stávají opět nezbytností. Před tím, než se pustíte do výběru vhodného odstínu, jim dopřejte péči v podobě podkladového laku Healthy Look Base Coat. Obsahuje vitamin E a postará se o vyplnění rýh,vyhlazení povrchu nehtu a pomáhá také redukovat případný nevzhledný žlutý odstín. Ideálně připraví nehet na nanesení barevného laku, ale klidně můžete tento krok vynechat, skvěle totiž vypadá i samostatně. A jaký odstín laku vybrat? S něžnou jarní náladou bude ladit například světle růžový Seoul z řady Nailstyles. Oslní vás jemně třpytivým finišem, dlouhou výdrží i precizním krytím již v první vrstvě. 

Řasy jako finální tečka

Jak nejlépe celé jarní líčení zakončit? Řasenkou, která řasy zvýrazní, prodlouží a dodá jim oslnivý objem. Taková je Wonder Volume mascara. Její atypický kartáček vytvaruje a obarví každou řasu zvlášť a výsledek tak bude skutečně oslnivý.