Jste zde

Objevte trendy podzimu a zimy s kolekcí Cosy Classic Chic

Podzimem každoročně začíná módní sezóna a spolu s ní přicházejí nové trendy, které nám radí, jak se oblékat a líčit. Následující období se ponese v duchu minimalismu, přirozenosti, ale i rafinovanosti a glamour. Inspirací pro podzimní make-up vám může být nová kolekce dekorativní kosmetiky Cosy Classic Chic

V hlavní roli minimalismus

Nestárnoucím trendem je minimalismus. Důraz se klade na tak zvaný čistý „clean look" s přirozeným leskem. Docílit ho můžete speciální technikou líčení – underpainting, v překladu „podmalování“, kdy na čistou a suchou pleť naneseme bronzer a tvářenku, které pak „schováme“ pod make-up nebo CC krém. Dosáhneme tak přirozené, a přesto perfektně nalíčené pleti. Pro tento postup se skvěle hodí tvářenka a bronzer v jednom z podzimní kolekce Cosy Classic Chic, Powderblush. Produkt dva v jednom precizně vykonturuje lícní kosti a tvářím dodá svěžest.

Barvy sezóny

Barevná škála se tentokrát stočí k zemitějším tónům – hnědé a zelené. Sáhnout můžete po očních stínech v tužce Satin Eyeshadow Pen v odstínech metal olive nebo bronze. Pro upoutání pozornosti použijte do vnitřního koutku oka světlejší třpytivý odstín cream.

Svůdný pohled kočičích očí

Velmi populární budou v následující sezóně i cat eyes neboli kočičí oči. Na běžné denní líčení i večerní glamour look použijte Glam Eyeliner v odstínu silvergrey. Roztíratelné tekuté oční linky mají krásně třpytivý finiš, lze je použít jako oční linku i jako tmavý stín po celém víčku nebo v případě kouřového líčení do vnějšího koutku oka.

Přitažlivé rty

Výrazné líčení neplatí pouze u očí. Pokud dáváte přednost spíše rtěnkám než linkám, pak budete nadšení z lesku na rty Lip Gloss v krásném švestkovém odstínu, který rty také vyživí, vyhladí a opticky zvětší. Na své si přijdou i milovníci klasicky červených rtů, kteří můžou vybírat mezi sytě rudým odstínem rusty red nebo lehce korálovým dark orange.

Metal bronze & Eucalyptus

Posledním hitem jsou neokoukané barvy. Krásné odstíny švestkové, červené nebo hnědé doplňuje eukalyptová a metalicky bronzová, které najdete u našich laků na nehty.