Jste zde

Oživte si vlasy trendy barevnými akcenty

Barevné vlasy jsou velkým trendem současnosti, a to především v neobvyklých pastelových odstínech. Inspirací se pro ně staly vědecko-fantastické filmové scény, kde se sem tam mihne pastelový ohon jednorožce nebo galaxie v magických barvách. Tento trend je často nazýván jako "Powdery Pastels" - pudrově světlé pastely, které mohou být matné nebo kovově lesklé.

Odhalte možnosti Pastell Sprays

Módní tóny nových Pastell Sprays mohou být výrazné i jemné. Výsledné looky jsou hravé a originální – připomínají uvolněné a veselé pouliční styly, ale mohou působit také elegantně. Vzhledem k tomu, že blond je ve všech ohledech stále v kurzu, můžete s pastelovými odstíny ve světlých vlasech experimentovat a zkoušet nové tóny a kombinace. Odstíny fialové, lososové, růžové a modré mohou být také velmi dobře kombinovány s technikou balayage, pokud chcete pouze zvýraznit akcenty.

Vyberte si svůj odstín

Blue-Jeans: tóny modré od pastelové, tyrkysové, aqua až po sytou modř

Coral-Rose: mix lososových, oranžových a broskvových odstínů

Violet-Irise: od jemné levandulové až po fialové nuance. Barva ultraviolet byla společností Pantone vyhlášena barvou roku 2018.

Deep-Pink: sladké bonbónové tóny růží od červené až k sytě růžové

Sandy-Brown: jemně se měnící béžová připomínající hnědo-zlatý polodrahokam tygří oko

Fascinující Ice-Blond

Na žebříčku popularity jsou v současné době vedle pastelových odstínů velmi vysoko také kovové tóny jako stříbrná, bronzová či zlatá. Dokonce i zde vám může pastelový sprej pomoci. U blond odstínů potlačí Pastell Spray Ice-Blond nevzhledný žlutý nebo oranžový nádech a vlasy rozzáří stříbrnými odlesky. Především velmi světlé stříbřité vlasy působí fascinujícím, mystickým a trochu tajemným dojmem – jako tekuté stříbro nebo svítící hvězdy.

Barevné variace bez hranic

ALCINA Pastell Sprays jsou ideální pro ty, kdo chtějí s barvami vlasů experimentovat. Jednoduše se nastříkají a zůstanou ve vlasech jen po dobu 2 až 6 umytí. Barevné akcenty jsou vzrušující v rovných i vlnitých vlasech v každé délce. Letos jsou trendy účesy, které lze snadno udržovat a pro přesvědčivý výsledný dojem je důležité, aby střih, barva i styling byly dobře sladěny.

Přečtěte si také:

Rozlučte se se žlutými odlesky ve vlasech