Jste zde

Perfect Primer: Optický lifting pro vaši pleť

Dokáže opticky vylepšit vzhled pleti mnoha různými způsoby. Díky němu vám make-up na tváři vydrží v perfektním stavu mnohem déle, ale hodit se bude i v případě, že make-up zrovna nepoužijete. Vyhladí nerovnosti a zanechá hedvábně jemný pocit. Podkladová báze ALCINA Perfect Primer je prostě multifunkčním pomocníkem, který by ve vaší kosmetické výbavě neměl chybět.

Optický lifting pleti

Možná jste podkladovou bázi doposud řadili do kategorie produktů, které vlastně až tolik nepotřebujete. Je však natolik univerzální, že se zkrátka vyplatí ji mít. Co všechno dokáže? Podkladová báze Perfect Primer pleť zdokonaluje mnoha způsoby - zjemňuje póry, aniž by je ucpávala, maskuje drobné nerovnosti, vytváří hladký povrch pleti a díky obsaženým antioxidantům ji navíc chrání před nežádoucími vnějšími vlivy. Je bezbarvá a hodí se pro všechny tóny i typy pleti.

Pro dokonalý make-up

Báze dokáže díky své konzistenci bezchybně přilnout k pleti, vyrovnat její povrch a připravit tak podklad pro nanesení make-upu. Ten se s bází bezchybně spojí a vydrží tak na tváři mnohem déle. Bázi je samozřejmě možné použít i v případě, že make-up při líčení nepoužijete. Zajistí vám rovnoměrnou a hladkou pleť po celý den.

Jak podkladovou bázi použít?

Nejprve do pleti vetřete svůj oblíbený pleťový krém a nechte jej dobře vstřebat. Na celý obličej poté naneste malé množství Primeru. Použít se dá i pouze lokálně – například pro zmatnění na T-zónu nebo pod oči. Následně můžete přidat make-up a pokračovat v líčení tak, jak jste zvyklá.  Pak už si budete jen užívat příjemný pocit hladké pleti a líčení, které skutečně vydrží.