Jste zde

Přirozenost s kapkou třpytu a lesku: ALCINA představuje kolekci Natural Glam

Přirozené líčení stále patří k aktuálním trendům, a pokud jste si jej oblíbili v letním období, nemusíte se jej vzdávat ani v chladnější části roku. Stačí jen přidat něco málo navíc – kapku glam efektu. V tomto duchu se nese nová kolekce dekorativní kosmetiky ALCINA s názvem Natural Glam. Zahrnuje navíc i další současný hit v oblasti líčení, kterým jsou multifunkční produkty využitelné na více způsobů. Pojďte nakouknout do světa elegantního třpytu a lesku!

Okouzlující v každé situaci

Chystáte se na večírek, na němž chcete vypadat dokonale? Nebo hledáte šikovné pomocníky pro každodenní decentní, ale přitom efektní líčení? Kolekce Natural Glam je stvořená pro všechny tyto situace a jednoduše s ní navíc jemný denní look proměníte na večerní během několika okamžiků. A o perfektní vzhled po celý den se postará i díky dalšímu společnému znaku jednotlivých přípravků, kterým je dlouhá výdrž. Pojďme si jednotlivé produkty představit blíže.

Satin Eyeshadow Pen

Ať už si vyberete béžovo-zlatavý odstín sand nebo hnědý caviar, během několika vteřin dodají tyto saténové oční stíny v tužce vašim očím oslnivý vzhled s elegantním leskem. Mají krémovou texturu, takže nanášení je velmi snadné a pohodlné. Vytvořit s nimi můžete linku podél linie řas, prsty nebo štětcem ji pak lze rozetřít po celé ploše víčka. A zdobit vás vydrží až po dobu 8 hodin.

Lips & Cheeks Designer

Lips & Cheeks Designer je přesně ten produkt, který se vyplatí mít vždy po ruce. Tuto rtěnku a tvářenku v jednom oceníte ve chvílích, kdy nestíháte a potřebujete během chvilky vypadat svěže, ale zároveň bude i skvělou finální tečkou každého kompletního líčení. Vyniká vysokou pigmentací, příjemným sametově matným finišem a výdrží až 6 hodin. Přichází ve dvou odstínech, red a brown, které se dají použít samostatně, ale můžete je také kombinovat nebo s nimi tvář vykonturovat.

Glam Eyeliner

Černé oční linky jsou sice klasika, ale letos jsou trendem i výraznější varianty. Díky novince Glam Eyeliner můžete na každém večírku zazářit se zlatými nebo šedohnědými linkami, které zaujmou pozornost svým elegantně třpytivým finišem. Vás pak potěší i dlouhou výdrží a také tím, že je lze rozetřít i do podoby očních stínů.

Brow Mascara

Řasenka na obočí Brow Mascara se do kolekce Natural Glam připojila jako bestseller minulé limitované řady, kdy získala popularitu díky přirozenému vzhledu, kterého s ní snadno dosáhnete několika tahy. Obočí vyplní, definuje jeho tvar a zafixuje jej. Nerozmazává se, nedrolí a doplnit ji lze například pudrem či klasickou tužkou na obočí pro výraznější efekt.