Jste zde

Rozlučte se se žlutými odlesky ve vlasech

Od kadeřnice odcházíte s krásnou platinovou blond, ale po nějaké době vaše vlasy „zdobí“ nechtěné žluté či zlaté odlesky. Jak zařídit, abyste zářivou blond mohla oslňovat i nadále a nemusela jste hned vyhledávat kadeřnici znova? ALCINA představuje řešení v podobě spreje Pastell Spray Ice-Blond, který vám zajistí krásný ledový odstín během několika vteřin.

Jak bojovat se žlutými odlesky?

Abyste si krásného ledového blond odstínu mohla užívat co nejdéle, vyvinula ALCINA Pastell Spray Ice-Blond. Tento bezoplachový sprej na vlasy okamžitě neutralizuje žluté, zlaté či žlutooranžové odlesky a nechá blonďaté vlasy zářit krásným ledovým tónem. Hodí se pro přírodní blond, odbarvené, šedivé, bílé či melírované vlasy. Svým složením zároveň hydratuje a pěstí, což si vlasy, obzvlášť, pokud je často barvíte, zaslouží. Usnadňuje také rozčesávání vlasů a nijak je nezatěžuje.

Hodí se sprej pouze na blonďaté vlasy?

Sprej dokáže dodat ledový nádech i tmavším vlasům. U hnědých vlasů potlačí červené tóny, u zrzavých ty měděné a zabarví je do studenějšího tónu. Barvu dokáže oživit u fialových vlasů, pomůže také vlasům šedivým, z nichž díky němu zmizí nažloutlý nádech a vynikne ledově šedá.

Jak Pastell Spray používat?

Díky ALCINA Pastell Spray Ice-Blond můžete se žlutými či zlatými odlesky zatočit během okamžiku. Nejprve vlasy umyjte, poté do vlhkých vlasů nastříkejte sprej podle požadovaného efektu, doporučujeme zhruba 10 až 15 dávek. Vlasy rozčešte, půjde to díky jeho složení lehce, a upravte tak, jak jste zvyklá. Sprej neoplachujte a užívejte si krásně zářivých vlasů s nádherným ledovým odstínem.

Související produkty