Jste zde

Skutečný. Autentický. Upřímný. PURE: Přirozenost je trend

Nechte se inspirovat současnými trendy a oslňte přirozeností. Kolekce PURE od Paula Gehringa pro ALCINU na aktuální období je oslavou purismu a čistoty a vyniká velkým množstvím rozmanitých looků. Pro novou sezónu představuje trendy líčení i unisexové účesy pro různé věkové kategorie. V jakém zazáříte vy?

Pixie

Proč by měly být krátké vlasy jen pro muže? Střih Pixie je jemný, ženský a sexy a jeho kouzlu podlehly i takové ikony jako Audrey Hepburn nebo Twiggy. I v letošní sezóně se dočkal několika obměn – je vzdušný, přirozený a v kurzu je jeho delší varianta.

Mikádo do „A“

Mikádo ALCINA je inspirováno dvacátými léty: klasické, čisté, jen v moderním duchu. Jednou z jeho nesporných výhod je fakt, že sluší takřka všem. A potvrzuje to i světově uznávaný kadeřník Paul Gehring: „Mikádo může nosit téměř každá žena – pokud je vpředu trochu delší, vypadá klasicky, puristicky a stylově zároveň. Jemná blond barva doplňuje upravený vzhled." Ideálním pomocníkem pro co nejzářivější blond tón vlasů je ALCINA Color Šampon v odstínu zlaté. Chrání vlasy před vyblednutím a obsažené aktivní pigmenty rozjasňují jejich barvu už během mytí.

Ofina

Dlouhé vlasy letos podle současných trendů nejlépe ozdobí ofina a pastelové tóny. V kurzu je především ledová blond - krásná, snová barva. Aby zůstala co nejdéle intenzivní a zářivá, je potřeba jí věnovat patřičnou péči. Tu vlasům dodá tónovací balzám ALCINA Color Conditioning Shot v odstínu studené stříbrné blond, který se postará o zdravý a hebký lesk i během jednotlivých návštěv kadeřníka.

Momu

Momu, tedy moderní mulet, odkazuje na účesy ve stylu rockových legend. Hodí se pro muže i ženy a v letošní sezóně vyniká především přirozeností. Postupně sestříhané vlasy padají do obličeje a výsledný efekt mohou doladit vlny a tlumené odstíny.

Morrison

Inspirace pro tento střih je jasná. Jim Morrison v 70. letech porušil veškeré konvence a stal se tak nezapomenutelným idolem. A stejně nezapomenutelný je i jeho kudrnatý účes. Letos se nosí především jeho delší a prostříhanější varianta, která sluší mužům i ženám.

Generace 60+

Doby, kdy byl krátký střih pro starší ženy téměř povinností, jsou už dávno pryč. Z šedých vlasů různých délek si generace „Baby boomers“ vytvořila přednost a dává tak světu na odiv jsou vitalitu, sebejistotu a životní zkušenosti.

Pure make-up

Základem líčení ve stylu Pure je hladká, přirozeně vypadající pleť. K jejímu dosažení vám pomůže ALCINA Nude Colour Cream, tónovací krém s ultrajemnou texturou pro sametově hebký pocit. Vaše pleť bude díky němu vypadat jako bez make-upu, jen mnohem krásnější. Pro perfektní výsledný vzhled Pure looku pak zvýrazněte to, na co jste nejvíce hrdé – oči, nebo pomocí výrazné rtěnky třeba rty.

Podívejte se na video ke kolekci Pure: