Jste zde

Soutěž ALCINA PROMĚNY startuje svůj druhý ročník

Po loňském premiérovém a velmi úspěšném ročníku je soutěž ALCINA PROMĚNY, která dává ženám možnost změnit svůj vzhled a sedmi dvojicím složeným z vizážisty a kadeřníka šanci užít si exkluzivní stáž s experty v oboru, opět zde. A zúčastnit se jí můžete i vy.

Jak soutěž probíhá?

Cílem soutěže je podtrhnout jedinečnost žen a udělat je krásnějšími. Dvojice, složené vždy z kadeřníka a vizážisty (možná je však i účast jednočlenného týmu, tedy kadeřník a vizážista v jedné osobě), mají za úkol jimi vybranou ženu proměnit ve stylu běžného denního looku s použitím produktů ALCINA. Odborná porota poté na základě zaslaných fotografií „před a po“ proměně vybere sedm vítězných dvojic, které získají jedinečnou třídenní stáž a také prezentaci realizovaných proměn v médiích.  

Proměny s ALCINOU

Soutěže ALCINA Proměny se loni zúčastnilo 42 týmů. Stejný počet žen se tak dočkal nového, profesionálně vytvořeného vzhledu. Vyvrcholením akce byl pro sedm nejúspěšnějších týmů třídenní exkluzivní seminář pod taktovkou dvou mezinárodních expertů a školi­telů - Roberta Lindingera a Frauke Albrecht, kteří radili, jak proměny zákaznic realizovat. „Je důležité zjistit o modelce co nejvíce. Ved­le toho, jaké má vlasy, jaký je barevný typ, jakou má pleť a jaký budí celkový dojem, hraje roli i to, jaká je, v jaké situaci se nachází a jak se cítí. Všechno se pojmenovává, mluví se i o ne­dostatcích, což nemusí být vždy příjemné. Je ale důležité projít touto fází a vyjít jak z přání zákaz­níka, tak z vědomosti odborníků," popisuje svůj postup při proměně zákaznice Robert Lindinger.

Jak se stát součástí ALCINA PROMĚNY?

Zaujal vás koncept soutěže a láká vás šance zúčastnit se třídenní stáže s experty v oboru? Přihlaste se do soutěže ještě dnes! Pokud jste klientem značky ALCINA, klikněte sem pro více informací. Pokud ne, a přesto byste se chtěli soutěže zúčastnit, více informací naleznete zde a v případě zájmu o soutěž nás můžete kontaktujte na e-mailu medac@medac.cz. Výhra totiž stojí za to!