Jste zde

Tipy na slavnostní líčení ke stromečku i na Silvestra

I když budou letošní Vánoce i oslavy nového roku probíhat jinak než dříve a nejspíš v užším rodinném kruhu, stále chceme vypadat ve sváteční dny skvěle. Jak doma zvládnout dokonalé líčení, které vydrží celý den a zároveň nezabere příliš času? Vystačíte si jen s několika produkty. 

Základem je sjednocená pleť

Aby líčení odolalo celodennímu shonu, je zapotřebí začít s dobře připravenou pletí. Dodejte jí hydrataci pomocí vhodného krému, můžete přidat i podkladovou bázi a na závěr tohoto kroku naneste make-up. Pokud jste spíše zastánkyní jemného a přirozeného looku, zajistěte si perfektní vzhled pleti díky Magical Transformation CC krému, který se přizpůsobí odstínu pokožky, vyhladí ji a zároveň o ni bude pečovat. Jestliže se bez klasického make-upu neobejdete, můžete sáhnout po Perfect Cover Make-upu s perfektním krytím. Výsledek nezapomeňte zapudrovat, třeba za pomoci transparentního pudru Luxury Loose Powder, a tvářím dodejte zdravou barvu tvářenkou či bronzerem. 

Očím sluší třpyt

Slavnostní příležitosti si doslova říkají o zapojení třpytivých očních stínů, které přitáhnou pozornost. Zvolit můžete jednoduchou variantu za použití pouze jednoho odstínu, nebo si s výsledkem trochu vyhrát a vytvořit elegantní kouřové líčení. Naším tipem jsou mono stíny Eyeshadow, které září v hřejivých hnědých a bronzových tónech i krásných šedých a perleťových odstínech. Nanést je můžete i na spodní víčko. Pro výraznější efekt přidejte tekutou či klasickou linku. Oslnivý pohled na závěr podtrhněte Řasenkou pro dlouhé řasy2, která vytvoří neodolatelné vějířky. 

Zahalte rty do svůdných tónů

Pozornost si zaslouží i rty. Pokud jste více zvýraznily své oči, postupujte u rtů o něco decentněji. Skvělou volbou bude Glittery Lip Fluid s matnou texturou, která se však po nanesení na rty začne jemně třpytit a skvěle tak doladí sváteční atmosféru. 

Tip: Perfektní tečkou slavnostního looku budou upravené nehty. Vyzkoušejte třeba krásný odstín Nairobi nebo třpytivý Edmonton