Jste zde

Toužíte po lesklých vlasech? Vsaďte na ovocné kyseliny

Vlasy dokáží okouzlit svým leskem a pružností, svádět k pohlazení a přirozeně rámovat obličej. Pokud jim budete věnovat stejnou pozornost jako třeba pokožce, odmění se vám za to zářivým a zdravým vzhledem. Více než 90 % žen vidí klíč k vysněným vlasům v šamponu. Volba správného balzámu je však neméně důležitá. Proč na něj nezapomínat?

Častý problém: zdrsnělé vlasy

V důsledku častého fénování, česání, a především barvení či trvalé dochází ke zdrsnění povrchu vlasu. Představit si to můžeme jako odstávající šupinky na smrkové šišce. Vlasy s takovýmto povrchem vypadají křehce a matně, protože neodrážejí světlo. Málo lesklé vlasy s matným filmem může mít na svědomí i voda s vysokým obsahem vápníku nebo přílišné množství stylingových produktů. Jak tento problém vyřešit?

„Kyselý“ balzám

Balzám na vlasy od ALCINY může díky svým zvláštním vlastnostem zdrsnělý vlasový povrch opět uzavřít. Jeho nízká, a tedy kyselá hodnota pH totiž snižuje narušení vlasů. Balzám tak vyhlazuje strukturu každého jednotlivého vlasu, uzavírá jeho povrch a vlasy jsou díky tomu odolnější a lesklé. V Balzámu navíc najdeme cenné pšeničné lipidy, které vlasy pěstí a posilují. Výsledkem jsou snadno rozčesatelné vlasy, které je možné jednoduše upravit do požadovaného účesu.