Jste zde

Už víte, co darovat pod stromeček? Vyberte si z vánočních setů ALCINA

Vánoce se blíží mílovými kroky a než se nadějeme, budeme sedět u stromečku, zpívat koledy a rozbalovat si dárky. Pokud ještě nevíte, co darovat svým blízkým, máme pro vás malou inspiraci: podívejte se na vánoční dárkové sety od ALCINY. Kromě tipů na dárky pro vás máme i návod, jak letos originálně pojmout balení vánočních dárků.

Dotek slunce

Pro všechny ženy a dívky, které milují přirozený make-up je jako stvořený dárkový set Dotek slunce. Najdete v něm make-up (dle typu a odstínu pleti si vyberete z naší nabídky), transparentní Luxury Loose Powder, výživný dvoufázový balzám Lip shaker v odstínu strawberry a novinku z podzimní kolekce, tvářenku a bronzer v jednom Powderblush (odstín Sundowner). Všechny produkty můžete uložit do černé etue, která je součástí dárkového setu.

Plná energie

Pro zralejší pleť sáhněte po setu Plná energie, který obsahuje Krém Q10, 5-minutovou masku a Aktivní sérum. Sérum v kombinaci s krémem podpoří tvorbu kolagenu, dodá pleti potřebnou energii a pomáhá předcházet stárnutí pleti. Maska během pěti minut pleť osvěží a vyhladí.

Pohádkově dlouhé

Z pleťové kosmetiky se plynule přesuneme k vlasové a poradíme vám, co vybrat pro ženy s bohatou a dlouhou hřívou. Vánoční set Pohádkově dlouhé obsahuje Pěstící šampon pro dlouhé vlasy, Dvoufázový sprej pro dlouhé vlasy, Suchý šampon a praktickou černou etui. Dlouhé vlasy vyžadují speciální péči, protože délky a konečky jsou náchylné k lámání, proto je potřeba jim dodat potřebnou hydrataci a ochranu. Pro snazší rozčesávání a lesk použijte Dvoufázový sprej pro dlouhé vlasy. Suchý šampon je pak praktický pomocník pro dny, kdy nestíháte.

Orientální nadílka

Vánoční set Orientální nadílka udělá radost každému, kdo o sebe rád pečuje. V černé etui najdete vlasovou kolekci Nutri Shine, která obsahuje arganový olej a olej z hroznových semínek. Vlasy jsou vyživené a hydratované, nikoliv zatížené. Jako bonus pak v balíčku najdete ještě Kašmírovou hřejivou masku na oči, která příjemně hřeje a uvolňuje oční okolí.

Buď kavalír

Nesmíme zapomenout ani na muže. V dárkovém setu Buď kavalír najdou praktické pomocníky pro každý den. Active Face Power je pleťový gel, který hydratuje a zklidňuje, navíc je vhodný i jako balzám po holení. Hair & Body shampoo čistí, hydratuje a osvěžuje a Tuhá styling pasta – velmi silná je ideální pro modelaci účesu, lze přestylovat.

 

ALCINA řadu let podporuje organizaci Člověk v tísni. Každoročně posílá z každého prodaného setu pleťové i vlasové kosmetiky 20 Kč programu Jeden svět na školách, který přispívá k výchově mladých lidí v ČR. Zaměřuje se především na lidská práva, mediální vzdělávání nebo moderní dějiny.

 

 

BONUS TIP: Jak jednoduše a originálně zabalit dárky po stromeček

Pokud chcete, aby byl vánoční dárek krásný i zvenku a máte kreativního ducha, pak pro vás máme malý tip. Přezdobený balící papír tentokrát nechte ve skříni a sáhněte po obyčejném hnědém. Potom si nachystejte fixky, stužky, korálky, sušené ovoce, zkrátka cokoliv, co najdete doma. Samozřejmě nějaké doplňky můžete i koupit, třeba třpytky, vánoční ozdoby nebo jiné dekorace.

Až dárky zabalíte do hnědého papíru, můžete popustit uzdu své fantazii a začít zdobit. Pokud mají dárečky trochu neforemný tvar, uložte je nejdříve do čtvercových nebo obdélníkových krabiček a ty poté zabalte. Podívejte se do naší galerie a zkuste letos balení dárků pojmout trochu jinak.