Jste zde

Anti-age vlasová péče

Anti-age péči si zaslouží nejen naše pleť, ale také vlasy. Proč? S přibývajícími roky se v těle zpomaluje buněčná aktivita, která ovlivňuje růst a kvalitu vlasů. Vlasy proto rostou více řídké, předčasně vypadávají, jsou suché, křehké a ztrácí vitalitu. Opakovaným barvením je navíc zatěžujeme. Nová řada péče ALCINA AgeVital je zacílena na problémy, které souvisí se stárnutím vlasů. Vysoce kvalitní receptura přípravků je navržena pro ženy nad 40 let s barvenými vlasy. Navrací vlasům jejich přirozený lesk, vitalitu a hebkost. Současně  zklidňuje a regeneruje vlasovou pokožku a povzbuzuje růst vlasů.

Účinné látky:

 

  • Vital-kofeinový komplex: kombinace účinných látek z kofeinu, AnagainuTM (extrakt z hrachových klíčků) a panthenolu revitalizuje zralé vlasy. Podporuje růst vlasů a posiluje je zevnitř i z venku. Suchým vlasům a suché pokožce hlavy dodává hydrataci a vitalitu.
  •  
  • Extrakt z baobabu: přírodní anti-age látka zlepšuje rozčesávání a celkový pocit z vlasů. Dodává namáhaným vlasům hedvábnou jemnost.

Třístupňový systém řady ALCINA AgeVital působí přesně proti problémům, které souvisí se stárnutím vlasů. Kombinace výše uvedených účinných látek posiluje vlasy zevnitř i zvenku, snižuje jejich lámavost*a vypadávání. Dodává jim lesk a současně regeneruje vlasovou pokožku, čímž posiluje vlasové kořínky.

Jak ideálně pečovat o zralé vlasy?

Vlasy nejdříve umyjte AgeVital šamponem, který revitalizuje a posiluje zralé a křehké vlasy. Dodává vlasům novou energii a podporuje jejich růst. Následně aplikujte AgeVital balzám, který zlepšuje strukturu vlasů. Pečující formule je posiluje až ke konečkům, zlepšuje jejich elasticitu a rozčesávání. Dvakrát týdně svým vlasům dopřejte také speciální péči v podobě energetického séra AgeVital. S jeho pomocí podpoříte přirozený růst vlasů a současně je posílíte a zregenerujete.

*Klinické texty prokázaly o 98 % menší lámavost zralých vlasů po použití šamponu a balzámu AgeVital ALCINA.