Jste zde

Vraťte vlasům lesk a vitalitu

Slunce, chlór, slaná voda, klimatizace – nic z toho našim vlasům neprospívá a mohou tak být trochu unavené, mdlé a vysušené. Vraťte jim zpátky lesk a vitalitu díky šikovným pomocníkům značky ALCINA, kteří si s těmito problémy dokáží hravě poradit.

Oslnivý lesk

Pakliže jsou vaše vlasy velmi suché a zoufale potřebují oživení, sáhněte po Pěsticím krému pro lesk vlasů. Tento přípravek nabízí ochranu i péči v jednom, zároveň redukuje elektrostatický náboj a vlasy díky němu snadněji odolávají škodlivým vnějším vlivům. Obsahuje hydratační komplex s panthenolem a pšeničné proteiny, díky nimž budou vlasy krásně hladké.

Hebkost s vůní orientu

Namáhané, suché, barvené či vlasy náchylné k třepení konečků – všechny tyto typy vlasů ocení luxusní péči Olejového elixíru Nutri Shine. O navrácení vitality a lesku se postarají obsažené luxusní oleje. Ten arganový jim dodá hebkost a zdraví, olej z hroznových semínek pak působí jako prevence před poškozením vlasů. Nemusíte se bát, že by obsažené oleje vaše vlasy zatěžovaly a mastily, receptura je lehká, a navíc oslní krásnou orientální vůní.

Tip kadeřníka: Pro intenzivní péči naneste Olejový elixír Nutri Shine na suché vlasy 10 minut před jejich mytím – cenný olej vlasy lehce obalí a vyhladí jejich strukturu.

Dejte sbohem roztřepeným konečkům

Okamžitou vzpruhu vysušeným či roztřepeným konečkům dodá Fluid pro vlasové konečky. Ukrývá v sobě vysokou koncentraci účinných látek, které vlasy ihned zregenerují a posílí a dodávají jim okamžitou péči a potřebnou hydrataci po celý den.