Jste zde

Vstupte do jara s trendovou kolekcí ALCINA Charming Colours

Vystavte prvním jarním paprskům tvář nalíčenou v barvách korespondujících s aktuálními módními trendy. Kolekce dekorativní kosmetiky Charming Colours vítá novou sezónu paletou jemných tónů a praktickými produkty, s nimiž bude líčení rychlé a zábavné!

Okouzlující barvy

Podle trendů, které jsme mohli vidět na přehlídkových molech, hrají letos na jaře prim energické odstíny doplněné o oblíbené pastelové a také neutrální a zemité tóny. Právě na ně se ALCINA ve své nové trendové kolekci zaměřila a představuje produkty ve světle hnědé, jemně oranžové či růžové magnolii. Novinky zároveň vynikají praktičností a snadným použitím a padnou svou univerzálností ke každému outfitu a každé ženě.

Smyslné rty

jarní trendové kolekci nemohou chybět rtěnky, které dodají rtům něžný jarní vzhled. Soft Lip Pencil jsou ukryté v praktickém balení v tužce, díky čemuž se snadno a přesně nanášejí. Mají krémovou a vláčnou texturu s vysoce účinným ricinovým olejem, takže se dobře roztírají, jsou na rtech příjemné a nevysušují. Vybrat si můžete mezi výraznějším odstínem pink-magnolia a jemným sheer-peach.

Zaujměte pohledem

V balení v tužce najdete i oční stíny Eyepowder. Představují tak dokonalý kompromis pro ty, kdo nedají dopustit na pudrové textury, ale zároveň preferují právě tuto praktickou variantu. Nanášení je jednoduché a rychlé a neutrální odstíny umožňují snadné kombinování s dalšími produkty. Stíny si vás získají i svým aplikátorem, díky němuž můžete lehce vykreslit celé víčko, nebo třeba vést jen jemnou linku podél linie řas.