Jste zde

Vydejte se na cestu kolem světa s novými odstíny laků NAILSTYLES 2020!

Letošní léto se sice nejspíš ponese ve znamení objevování krás Česka, ale pomyslné cestě kolem světa nebrání nic. Na prohlídku světových metropolí se můžete vydat s deseti novými odstíny minilaků řady NAILSTYLES, které jsou pojmenovány právě po populárních městech po celém světě a jsou stejně rozmanité a barevné jako města samotná. Jakým směrem povedou vaše kroky?

Jen červená to může být

Červené barvy laků na nehty patří k těm nejpopulárnějším. Mezi novými odstíny řady NAILSTYLES 2020 proto nechybí hned čtyři červené tóny. Nejtmavší, hnědo-vínový, nese název Nairobi podle keňské metropole, kde se úchvatná příroda setkává s moderní architekturou. Pulzující zážitek přináší sytý, korálově červený odstín Ibiza, kde to žije ve dne i v noci a nuda zde nemá šanci. Na Pyrenejský poloostrov nás pak přenesou odstíny Lisboa a Alicante v tlumenějších, ale o to originálnějších tónech červené. 

Na romantické notě

Ženské tóny růžové a fialové k jaru neodmyslitelně patří a kolekce NAILSTYLES ukazuje hned několik jejich podob. Pomyslná cesta začíná u světlounce růžového tónu Seoul s jemnými třpytkami. Decentním, a přesto úchvatným, stejně jako samotná jihokorejská metropole, kde pozornost přitahují moderní mrakodrapy i buddhistické chrámy. Dva zbývající odstíny z této série, Yorktown a Toronto, nás přenesou na americký kontinent. Na první pohled si jsou tyto fialové tóny podobné, ale na ten druhý objevíte v každém z nich osobité kouzlo. 

Metalické nehty jsou trendy

Krásu kovových odstínů odhaluje zbývající trio Sofia, Edmonton a Lille. Sofia nám stejně jako bulharské hlavní město dokáže připravit nevšední zážitek a překvapit na každém kroku. Třeba téměř nepatrnými zlatými odlesky, které laku dodávají na eleganci a přitažlivosti. Lille a Edmonton pak už na první pohled přitahují pohledy svým chladným půvabem podpořeným výraznými třpytkami v modrých či modrošedých tónech. 

Zamilujte se do novinkových odstínů minilaků NAILSTYLES a užijte si jejich úchvatné barvy i dlouhou výdrž!