Jste zde

Vykouzlete si řasy podle svých představ s kolekcí Lash Love

S létem a teplým počasím přichází také spousta lákavých aktivit, které můžeme podnikat. Na líčení tak nezbývá tolik času a řasenka je mnohdy tím jediným kosmetickým produktem, po kterém saháme. O to více bychom si však na vzhledu řas měly dát záležet i s ohledem na to, že letos je důraz na výrazné řasy jedním z největších kosmetických trendů. ALCINA proto přichází s limitovanou kolekcí Lash Love, která vám pomůže dosáhnout řas přesně podle vašich potřeb a představ. Toužíte po objemných, perfektně tvarovaných nebo třeba voděodolných řasách? Máte je mít!

Nepřehlédnutelný objem

Výrazné, husté, ale zároveň dokonale oddělené řasy vám vytvoří řasenka ALCINA Build Up Mascara. Díky technologii duálního kartáčku, který se dostane i k těm nejjemnějším řasám, zařídí až 6x větší objem. Pokud budete chtít výsledný efekt ještě posílit, jednoduše přidejte více vrstev. Slepování řas ani drolení se totiž nemusíte bát.

Jedinečný tvar

Potřebují vaše řasy spíše pozvednout a natočit do perfektního tvaru? Pak svou pozornost zaměřte na řasenku ALCINA Maximum Definition Mascara. Má šikovný prohnutý kartáček, který můžete snadno přiložit až k linii řas a zvýraznit je tak po celé jejich délce. Již od kořínků řasy získají kýžený „push-up“ efekt a budou výraznější a dokonale tvarované. Ani zde samozřejmě nehrozí slepování nebo nepříjemné drolení.

Na pláži za hvězdu

Ráda byste si bezchybné řasy užívala i na pláži či u rybníka, ale s voděodolnými řasenkami si příliš nerozumíte? Pak svou kosmetickou výbavu doplňte o Waterproof Top Coat. Ten si díky své lehké voděodolné textuře poradí s vodou i potem a udrží řasenku i v náročných podmínkách na svém místě. Zároveň řasy nijak nezatěžuje a zachovává jejich vzhled. Jak se používá? Jednoduše nanesete svou oblíbenou řasenku, počkáte, až zaschne, a přidáte po celé délce řas Waterproof Top Coat. Výsledkem jsou voděodolné a stále perfektně nalíčené řasy.

Přečtěte si také:

5 největších make-up trendů roku 2018