Jste zde

What’s your colour: Jakou rtěnku si vyberete pro letošní jaro?

Nové sezóně, co se trendů v oblasti rtěnek týče, vévodí jak syté a nepřehlédnutelné tóny, tak i jemnost a transparentní look. Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z aktuálních hitů, „svůj“ odstín i texturu najdete v nové limitované kolekci ALCINA What’s your colour. Nechte se okouzlit její rozmanitostí a pestrostí!

Přirozené & zářivé

Rádi rty zdobíte intenzivními odstíny, které jsou však nositelné při každé příležitosti? Pak by vám v kabelce neměla chybět rtěnka Radiant Lipstick. Nabízí perfektní vyváženost mezi sytým tónem a přirozeným vzhledem a získá si vás i příjemnou krémovou texturou. Záleží jen na vás, zda do nové sezóny vkročíte s odstínem rosy nude, o něco tmavším rosy taupe nebo s broskvovým rosy peach.

Perleť je trendy!

Všichni, kdo preferují opravdu výrazné rtěnky nebo touží po nepřehlédnutelném lesku, mohou jásat. Aktuální trendy jsou jim nakloněny a přinášejí zpět velký hit osmdesátých let – perleťové rtěnky. Nová Pearly Lipstick od ALCINY se pyšní multi-reflexními perleťovými pigmenty, které zaručují ultra vysoký lesk, a také lehkou a příjemnou texturou, díky níž budete chtít rtěnku nosit každý den.

Tip:

Jsou vaše rty příliš vysušené a máte strach, že na nich rtěnka nebude vypadat dobře? Dopřejte jim SOS péči! Nejprve je zbavte nevzhledných šupinek pomocí peelingu (vyzkoušejte například Lip Scrub Raspberry), a poté je potěšte vrstvou krému (naším tipem je Krém na oči a rty), který nechte působit přes noc.

Seznamte se s Lip Shakerem

I nenápadný a jemný vzhled rtů se řadí mezi velké aktuální trendy v oblasti krásy. Snadno jich docílíte s výživným dvoufázovým balzámem Lip Shaker, který rty oživí transparentním tónováním a decentním leskem. Zároveň jim dodá hebkost díky olejové fázi, která se postará o to, aby byly rty po celou dobu krásně hebké.