Jste zde

7 důvodů, proč si pořídit Hydratační sprej na vlasy

V létě dostávají vaše vlasy zabrat – horké sluneční paprsky, chlorovaná a slaná voda, vítr, časté mytí a fénování vlasů…. Vlasy jsou poté často vysušené, krepaté a při rozčesávání se často zapotíte. Naštěstí je tu řešení v podobě hydratačního spreje. A proč si jej pořídit?

1. Rozloučíte se s nekonečným rozčesáváním

Hydratační sprej zlepšuje rozčesávání vlasů včetně dlouhých a jemných a dodá jim vláčnost a hebkost. Rozlučte se jednou pro vždy s nepoddajnými vlasy a nekonečným rozčesávání.

2. Dodáte vlasům vlhkost a lesk

Díky speciálním hydratačním látkám váže sprej ve vlasech vlhkost. O vlasy optimálně pečuje, takže jsou hebké a krásně lesklé.

3. Podpoříte namáhané a jemné vlasy

Tato hydratační péče je ideální i pro lehce namáhané, suché a jemné vlasy. Sprej nastříkejte do vlhkých umytých vlasů a nevymývejte. Výsledkem budou vzdušné a zdravě vypadající vlasy.

4. Osvěžíte účes během dne

Hydratační sprej je praktický pomocník na cesty – jeho účinky oceníte třeba na pláži či v průběhu horkého dne. Sprej během okamžiku dodá vašemu účesu svěžest a vitalitu. Zároveň bude účes chránit před povětrnostními vlivy.  

5. Ochráníte své vlasy před sluncem

Díky obsahu speciálních hydratačních faktorů a UV filtrů chrání sprej vaše vlasy i před slunečním zářením.  

6. Rychlá alternativa k balzámu

Hydratační sprej je rychlou a praktickou alternativou, jak se postarat o dlouhé nebo jemné vlasy, když nemáte čas na balzám. Jednoduše sprej nastříkejte do vlhkých vlasů a opláchněte.

7. Dodáte pružnost vlnitým vlasům

Pokud máte vlnité vlasy a nechcete je umývat, stačí sprej ráno nastříkat do suchých vlasů a vaše vlny budou během chvilky vypadat zase vitálně a pěstěně.