Jste zde

Dopřejte si pěsticí rituál s naší intenzivní dávkou krásy – kdykoliv a kdekoliv

Pokud cítíte, že by vaše pleť ocenila chvíli volna a změnu prostředí, ale několikadenní wellness pobyt je mimo vaše časové možnosti, dodejte své pleti 10minutovou hydratační vzpruhu v podobě naší nové textilní masky Hydro Beauty Mask!

Co je Hydro Beauty Mask?

Naše nová pláténková maska Hydro Beauty Mask z řady Hyaluron 2.0 byla vyvinuta speciálně za účelem toho, aby bylo možné pleti dodat vláhu a výživu, kdykoli a kdekoli jen bude třeba. Maska zajišťuje intenzivní hydrataci až po dobu 24 hodin a citelně pokožku zklidňuje, zjemňuje a dodává jí sametovou hebkost, kterou pocítíte na vlastní kůži. Díky vliesové matrici perfektně přilne na pleť a přizpůsobí se každému tvaru obličeje.

Vliesová matrice? Co to je?

Vliesová matrice je pláténko, které tvoří nosnou strukturu masky. Vlies je netkaná textilie, která vyniká skvělou přilnavostí, jemností, ale zároveň také pevností. Díky vynikajícím vlastnostem tohoto materiálu mohou být všechny cenné látky dopraveny přímo do pleti.

Pro koho je maska vhodná?

Kouzlem masky Hydro Beauty Mask je fakt, že je skutečně všestranná, takže je vhodná pro různé věkové kategorie a všechny typy pleti. Výše popsané textilní pláténko je dostatečně velké a tvarově univerzální, díky čemuž dobře padne jakékoliv tváři.

Co maska obsahuje?

Maska obsahuje celou řadu aktivních látek: k těm nejzásadnějším se řadí kyselina hyaluronová, která hraje nezastupitelnou roli v hydrataci pleti. Váže totiž vodu v hlubších vrstvách pokožky, díky čemuž je schopná vyplňovat jemné vrásky. V případě řady ALCINA Hyaluron 2.0 je tato vlastnost ještě podpořena složením z velkých a malých molekul hyaluronu, které jsou schopné proniknout do všech vrstev pleti. Maska dále obsahuje avokádový olej, který pokožce navrací elasticitu, aloe vera, které chladí a klidní, bambucké máslo a v neposlední řadě také vitamín E.

Kdy masku použít?

Textilní masku Hydro Beauty Mask můžete použít, kdykoliv a kdekoliv budete chtít, takže si svůj 10–15minutový relaxační rituál můžete dopřát třeba na dovolené nebo v polední pauze. V zásadě se doporučuje masku používat dvakrát či třikrát týdně, ale nejlepšího účinku maska dosahuje, když je součástí kompletního kosmetického ošetření. Objednejte se proto do svého oblíbeného salonu spolupracujícího se značkou ALCINA a nechte se hýčkat! Masku si následně můžete zakoupit a užít si svou chvíli relaxace i v pohodlí domova.

Související produkty